Който и да е Марели без Blue & ME .... засега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
emzo написа:Който и да е Марели без Blue & ME .... засегаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Днес си монтирах подлакътник По принцип съм върл противник на подобни китайнизации, но в конкретния случай нямаше как да не го направя, защото ми е подарък и човека ми е близък.Очудващо за мен, стана доста добре - на живо е по-хубав!Може да се регулира или повдига изцяло, отваря се и вътре даже има тапицерия, която се залепва на дъното Монтажа е безкрайно елементарен и сякаш е правен за Гранде Пунто, а по принцип беше купен за друга кола....
Коментар
-
Я да поизтупам малко темата от прахта :D Днеска взех за жената Пунто Ево 1.4 8V.Снимки ще кача в Петък като го регистрирам.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Мерси :D Кире,ново го взех на 50 км.А мотора мисля че ще и е перфектен на момата.Гледах какви ли не малки коли и мога смело да кажа че Пунтото е най-малко "пластмасово" от всички,много ми хареса.Ниво на оборудване More е,има си всичко което и трябва.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
Благодаря ви за пожеланията!Ето я убавицата..Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
_жоро_ написа:Благодаря ви за пожеланията!Ето я убавицата..Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
coolboby написа:Честито! Не мога да видя хубаво снимката, но ако цвета е nero rubacuori, той е уникален!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
Yavor написа:_жоро_ написа:Благодаря ви за пожеланията!Ето я убавицата..Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Спайдер ама БрераFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар