Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "GrandePunto"?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

супер е колицата!
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Авео написа:
      ...един въпрос не по темата, ама да не отварям нова такава.......на двигателя на Линеа-та / 1.3 мултиджет / може ли да се сложи чип...???
      Не може да не може... :D
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И к’во да изтискваш повече от 1248 кубика ве? Колко 150 коня ли да стане, ... едва ли! Този мотор е с 3 варианта на мощността... 70,75 и 90 кс, за кой говориш?
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Авео, на всяка една кола произведена на този свят, може да се сложи така наречения "чип", НО друг е въпроса, за какво ти е?! Струва около 1000лв. и НЯМА гаранция, че утре няма да ти изтропа нещо по мотора заради него Много хора ще кажат "аз карам от сто години с чип и нищо ми нема" - да, ама и Титаник е бил непотопяем.... Резултатите от чипа са такива, НО аз лично не бих сложил чип на тоз мотор

Коментар

...яснооо...благодаря за разяснението..

Коментар

Kuku написа:
              Авео, на всяка една кола произведена на този свят, може да се сложи така наречения "чип", НО друг е въпроса, за какво ти е?! Струва около 1000лв. и НЯМА гаранция, че утре няма да ти изтропа нещо по мотора заради него Много хора ще кажат "аз карам от сто години с чип и нищо ми нема" - да, ама и Титаник е бил непотопяем.... Резултатите от чипа са такива, НО аз лично не бих сложил чип на тоз мотор
              Много е интересно, че се намалява максималната скорост...Някой може ли да го обясни...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

километрите преминават в КОНЕ :D

Коментар

Е, явно има грешка Според мен стават с 10км/ч повече

Коментар

Kuku написа:
                    .....мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърце
                    ...нямам думи да изразя възмущението си от...всъщност незнам от кого, от АУ или лизинговата компания.....преди малко се връщам от салона....добре че отидох. Колата не само че не е регистрирана още, ами дори не е изкарана от салона....в първият момент дори си помислих, че много бързо са вкарали нова. Не ми е толкова заради самата кола, ами цяла седмица вися в София, оставил съм самичка бременната си съпруга във Варна, за да видя днес че колата дори не е изкарана. Меко казано бесен съм, а както разбира се става в нашата мила и родна картинка, вината си прехвърлят като топка АИ и лизинговата компания........к`во да кажа, просто незнам...прибирам се днес във Варна, пък се надявам другата седмица вече да мога да покажа някоя и друга снимка.....P.S....ама иначе хвърчах като финикиец между банките и после обратно с вносните бележки, щото мнооого бързо и спешно трябваше да платя всичко.....дано поне тоя Фиат се окаже добра кола...

Коментар

Авео написа:
                      Kuku написа:
                      .....мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко - пожелавам ти го от сърце
                      ...нямам думи да изразя възмущението си от...всъщност незнам от кого, от АУ или лизинговата компания.....преди малко се връщам от салона....добре че отидох. Колата не само че не е регистрирана още, ами дори не е изкарана от салона....в първият момент дори си помислих, че много бързо са вкарали нова. Не ми е толкова заради самата кола, ами цяла седмица вися в София, оставил съм самичка бременната си съпруга във Варна, за да видя днес че колата дори не е изкарана. Меко казано бесен съм, а както разбира се става в нашата мила и родна картинка, вината си прехвърлят като топка АИ и лизинговата компания........к`во да кажа, просто незнам...прибирам се днес във Варна, пък се надявам другата седмица вече да мога да покажа някоя и друга снимка.....P.S....ама иначе хвърчах като финикиец между банките и после обратно с вносните бележки, щото мнооого бързо и спешно трябваше да платя всичко.....дано поне тоя Фиат се окаже добра кола...
                      Дай боже...И да разкараш от аватара Авеото
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Е, как така?! В магазина какво ти казват?А в "УниКредит" звъня ли да питаш, какво всъщност се случва?Баааси... По принцип в "АутоИталия" чакат да им бъде платена колата от "УниКредит" и тогава действат с регистрация, застраховки и прочие...

Коментар

...ХипоЛизинг...във вторник човека, с който контактувам там, ми каза да пускам парите и веднага да му занеса вносните бележки, за да може да платят колата в рамките на същият ден. Бях му обяснил предварително, че за да не щъкам като гламав между София и Варна, ще стоя в София......каза ми, че ако я платят в същият ден, няма причина колата да не е готова дори в четвъртък...и това при положение, че във вторник платих не само първоначалната, но и всичките застраховки и прочее, т.е. с два превода в отделните банки......днес в шоурума ми казаха, че звъняли в Хипо и ги юркали, ама те........от Хипо казват, че все още чакат договора си за продажбата между тях и че все още го няма, т.е. АИ един вид бави договора....не знам...знам само, че наринах сумата му и пари по хотели, а можех спокойно да се прибера и да дойда пак другата седмица, а Светлана стои сама във Варна....туй е положението....

Коментар

С риск да се повторя, ти казах да не се занимаваш с Ауто Италия.Аз предпочитам да не си купя Фиат именно заради Ауто Италия. По-скапан представител за мен няма!!!

Коментар

..за сега мога да покажа само това...:

Коментар

Дуфи, не е така, аз не съм имал проблем с АутоИталия и се надявам да нямам даже е обратното - мойта кола беше готова "до ключ" за три дена Не знам, защо става така с таз Линеа

Коментар

Working...
                                X