Ами тя колата е на склад и нямам право на избор, но аз ще му монтирам един парктроник с пищялка - вече има по 100лв. и пасват като фабрични Благодаря ти още веднъж за помоща, надявам се да нямам проблеми Лека!
Айде бе колега - давай снимките че няма да заспя иначе Да ти е честита най-красивата количка. И дума повече да не съм чул да се споменава в тоя раздел за Opel Corsa. Разликата е от земята до небето...в дизайна, интериора и всичко което е извън дизеловия Multijet двигател.
Не съм го взел още, но искрено се надявам да ми го дадът до петък, за да пътувам с него А не съм казал нищо, защото предишния път като се похвалих и си такова таковата... Ето няколко предпродажбени фотки от склада в Суходол
...хахахахахаха...вчера търсих един там от АутоИталия и ми казаха, че бил в Суходол - склада, за да показва някакво черно пунто на някакъв младеж....ти си бил явно...Айде честито да ти е...за съжаление, моята Линея ще бъде готова сряда и за феста няма да успея. А ти си може би първият виждал я, защото тя е в салона на цариградско - червената линея...мисля, че вече са я изкарали...Поздрави
Коментар