emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Привет колеги имам няколко въпроса Разглеждам последно време фиат гранде пунто 1.4 120 кс турбо бензин можете ли да ми кажете ориентировъчно скъпа ли е за поддръжка
Как са от към ходова част , скъпи ли са,окачването , първоначалните ремонти ролки , ремъци или верига примерно , масла филтри, РАЗХОД на гориво също ми е важен какъв е на този мотор ?? Може ли да се обуе примерно на 14 -ка джанта примерно за зимата ?? Бензиновия мотор с турбо има ли ДПФ ?
Приемам всякакви съвети относно този автомобил . При евентуален оглед какво да гледам , за какво да слушам и ако има човек от София със диагностика на място(да видим какво ще покаже километри и т.н.) да доиде ще си платя евентуално за оглед на един автомобил
( Страх ме е да го покажа да не ме изпреварите )
Приемам съвети и за 1.9 жтд 90 / 120 , но бенза е за предпочитане защото ми се кара бензинка ....Последна редакция от Ibiza; 19.08.2016, 11:26.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Щях да те питам на ЛС, но ти е препълнена пощата. Червеното Гранде с черните ленти ли си харесал?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар