BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
iee написа:BO написа:iee написа:BO написа:вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
За окачването на Опела няма да споря. Доста по-меко е. От там и усещането за комфорт. Ама аз за 100-тина хиляди с тая кола не намерих нещо което да ме впечатли...Пък той Мъри си е направил избора вече и едва ли ще се повлияе от мненията ниТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Ако не е толко на живот и смърт да е гранде пунто гледам колегата Mury е от София и ако иска може да се видим някъде да види моето МК2, че вози твърдо вози, ама аз не искам да ми подскача 3 часа по дупките и да се люлее като 190Е, до колкото знам МК2 има награда за вътрешен комфорт/обем, на шофьорското място съм сигурен, че няма да му е тясно, стига да не е над 2м , а защо е по добро от астрата ... ми защото е по бързоpunto HGT
Коментар
-
iee написа:За окачването на Опела няма да споря. Доста по-меко е. От там и усещането за комфорт. Ама аз за 100-тина хиляди с тая кола не намерих нещо което да ме впечатли...Пък той Мъри си е направил избора вече и едва ли ще се повлияе от мненията ниdidich написа:Ако не е толко на живот и смърт да е гранде пунто гледам колегата Mury е от София и ако иска може да се видим някъде да види моето МК2, че вози твърдо вози, ама аз не искам да ми подскача 3 часа по дупките и да се люлее като 190Е, до колкото знам МК2 има награда за вътрешен комфорт/обем, на шофьорското място съм сигурен, че няма да му е тясно, стига да не е над 2м , а защо е по добро от астрата ... ми защото е по бързоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Мъри, направо ти се чудя на акъла. От 159 на Пунто, било то и Гранде.Ако няма да я караш ти - ок. Ама иначе .....Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
BO написа:iee написа:За окачването на Опела няма да споря. Доста по-меко е. От там и усещането за комфорт. Ама аз за 100-тина хиляди с тая кола не намерих нещо което да ме впечатли...Пък той Мъри си е направил избора вече и едва ли ще се повлияе от мненията ниdidich написа:Ако не е толко на живот и смърт да е гранде пунто гледам колегата Mury е от София и ако иска може да се видим някъде да види моето МК2, че вози твърдо вози, ама аз не искам да ми подскача 3 часа по дупките и да се люлее като 190Е, до колкото знам МК2 има награда за вътрешен комфорт/обем, на шофьорското място съм сигурен, че няма да му е тясно, стига да не е над 2м , а защо е по добро от астрата ... ми защото е по бързоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
didich написа:Ако не е толко на живот и смърт да е гранде пунто гледам колегата Mury е от София и ако иска може да се видим някъде да види моето МК2, че вози твърдо вози, ама аз не искам да ми подскача 3 часа по дупките и да се люлее като 190Е, до колкото знам МК2 има награда за вътрешен комфорт/обем, на шофьорското място съм сигурен, че няма да му е тясно, стига да не е над 2м , а защо е по добро от астрата ... ми защото е по бързоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:BO написа:iee написа:За окачването на Опела няма да споря. Доста по-меко е. От там и усещането за комфорт. Ама аз за 100-тина хиляди с тая кола не намерих нещо което да ме впечатли...Пък той Мъри си е направил избора вече и едва ли ще се повлияе от мненията ниdidich написа:Ако не е толко на живот и смърт да е гранде пунто гледам колегата Mury е от София и ако иска може да се видим някъде да види моето МК2, че вози твърдо вози, ама аз не искам да ми подскача 3 часа по дупките и да се люлее като 190Е, до колкото знам МК2 има награда за вътрешен комфорт/обем, на шофьорското място съм сигурен, че няма да му е тясно, стига да не е над 2м , а защо е по добро от астрата ... ми защото е по бързоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Mury написа:BO написа:iee написа:За окачването на Опела няма да споря. Доста по-меко е. От там и усещането за комфорт. Ама аз за 100-тина хиляди с тая кола не намерих нещо което да ме впечатли...Пък той Мъри си е направил избора вече и едва ли ще се повлияе от мненията ниdidich написа:Ако не е толко на живот и смърт да е гранде пунто гледам колегата Mury е от София и ако иска може да се видим някъде да види моето МК2, че вози твърдо вози, ама аз не искам да ми подскача 3 часа по дупките и да се люлее като 190Е, до колкото знам МК2 има награда за вътрешен комфорт/обем, на шофьорското място съм сигурен, че няма да му е тясно, стига да не е над 2м , а защо е по добро от астрата ... ми защото е по бързоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Не знам защо пренебрегваш бензиновия вариант-90 к.с. , като търсиш икономичен градски автомобил.С една газова разхода му в пари със сигурност няма да е по-голям от идентичния дизел , а разходите за поддръжка ще са по-малки.Моето Браво , че е 120 к.с. , вярно , газ инжекцион и пак 10 /100 градско никога не съм стигал.Ако пък преглътнеш годишния данък, който в крайна сметка ти е малко повече от един резервоар бензин /за цялата година/, този мотор според мен е най-добрия компромис между икономия и динамика.Дизелчето 90 к.с.дори и да го мапнеш , пак няма да гори 5 градско с нашата "нафта" , а и няма да направи 9.6 сек до 100км.ч което си е направо като бившата ти 159-ка в стоков вариант.Бравото е хубава , маневрена и съвсем практична градска количка и като изключим някои конструктивни недомислици с които си запознат , а и аз ги понаучих , но не са болки за умиране ще те радва.В пари за части и консумативи всичко е в пъти по-евтино от 159-та , но в сравнението което неминуемо ще правиш поне първия месец с алфата ще разбереш , че удоволствието си е заслужавало , а сега ще трябва да се задоволяваш само с плюсовете от икономията . Аз и затова още се чудя дали да я продавам моята 159-ка , макар , че 6 години вече я имам и уж си мисля , че съм и се наситил.Стои си през седмицата в гаража , докато се правя на примерен с Бравото , но всъщност нямам търпение да дойде уикенда и да я изкарам за да си поиграем.Успех с търсенето , и не мисли само за икономията , един път се живее!!!
Коментар
-
alfageorgi написа:Не знам защо пренебрегваш бензиновия вариант-90 к.с. , като търсиш икономичен градски автомобил.С една газова разхода му в пари със сигурност няма да е по-голям от идентичния дизел , а разходите за поддръжка ще са по-малки.Моето Браво , че е 120 к.с. , вярно , газ инжекцион и пак 10 /100 градско никога не съм стигал.Ако пък преглътнеш годишния данък, който в крайна сметка ти е малко повече от един резервоар бензин /за цялата година/, този мотор според мен е най-добрия компромис между икономия и динамика.Дизелчето 90 к.с.дори и да го мапнеш , пак няма да гори 5 градско с нашата "нафта" , а и няма да направи 9.6 сек до 100км.ч което си е направо като бившата ти 159-ка в стоков вариант.Бравото е хубава , маневрена и съвсем практична градска количка и като изключим някои конструктивни недомислици с които си запознат , а и аз ги понаучих , но не са болки за умиране ще те радва.В пари за части и консумативи всичко е в пъти по-евтино от 159-та , но в сравнението което неминуемо ще правиш поне първия месец с алфата ще разбереш , че удоволствието си е заслужавало , а сега ще трябва да се задоволяваш само с плюсовете от икономията . Аз и затова още се чудя дали да я продавам моята 159-ка , макар , че 6 години вече я имам и уж си мисля , че съм и се наситил.Стои си през седмицата в гаража , докато се правя на примерен с Бравото , но всъщност нямам търпение да дойде уикенда и да я изкарам за да си поиграем.Успех с търсенето , и не мисли само за икономията , един път се живее!!!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар