Колеги, посещавали ли сте фитнеса в Спортната палата? Дали уредите са прилични? В момента са пуснали карта за цялата година за 200 лв.за неограничен доспъп, но не ми се иска да си хвърлям парите на вятъра ако не са добри условията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за Фитнес в Спортната палата?
Collapse
X
-
Emo91 написа:Цената е много добра, отдавна съм ходил уредите не бяха нови но имаше всичко необходимо. Но и да са старички уредите една и съща работа вършат. Отиди 1 път еднократна тренировка и виж сам.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Ами честно казано, повече се набиват на очи цифрите. А може фитнеса да са го обновили с нови уреди и тн. Цената е мн прилична. В скапания фитнес пред блока искат 35лв за месечна карта за 12 посещения. Откакто си купих лежанка за коремни преси не ми се налага да ходя на фитнес, плуването е по-добър избор(и по-скъп).BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Та, колежке подкрепям мнението на колегата Emo91. Върви и провери какви уреди има и какво мислиш да правиш във фитнеса, дали предимно кардио и крака или цялостно. Дали има пътечки и велоергометри.Сега видях, че колегата си променил мнението. Тук в Русе, значи очевидно е по-добре 35лева за неограничено цял месец. Като се смъква на 30 ако си учащ и ако се запишете 4 човека и повече в група слиза на 25, а фитнеса е много доволен.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Аз винаги препоръчвам да си платиш за еднократна тренировка и да се прецени дали обстановката е добра, дали инструкторите ти обръщат внимание и дали има необходимите уреди. Дори е хубаво да се отиде в пиковите часове, примерно тук са 18-19ч. и да се прецени дали не е прекалено препълнено. За София не мога да препоръчам зала, само за Велико Търново и Пазарджик, където пък има много хубав фитнес само за жени. А като гледам цените в другите градове, при нас си е направо грях да не ходиш. Все пак е пълно с учащи. Една карта за учащ/неучащ ми е 3/4 кутии цигари. Аз не пуша, но на моите приятели пушачи им се виждало скъпаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
vili151279 написа::D Няма проблем, май свикнах да ми казват колега тук във форума когато пиша и не погледнат ника ми.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар