Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за Фитнес в Спортната палата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отзиви за Фитнес в Спортната палата?

Колеги, посещавали ли сте фитнеса в Спортната палата? Дали уредите са прилични? В момента са пуснали карта за цялата година за 200 лв.за неограничен доспъп, но не ми се иска да си хвърлям парите на вятъра ако не са добри условията.

Цената е много добра, отдавна съм ходил уредите не бяха нови но имаше всичко необходимо. Но и да са старички уредите една и съща работа вършат. Отиди 1 път еднократна тренировка и виж сам.
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
      Цената е много добра, отдавна съм ходил уредите не бяха нови но имаше всичко необходимо. Но и да са старички уредите една и съща работа вършат. Отиди 1 път еднократна тренировка и виж сам.
      колега Емо говориш на дама
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Извинете, недоглеждане от моя страна. Срам и резил
        BMW E46 coupe
        Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

:D Няма проблем, май свикнах да ми казват колега тук във форума когато пиша и не погледнат ника ми.

Коментар

Ами честно казано, повече се набиват на очи цифрите. А може фитнеса да са го обновили с нови уреди и тн. Цената е мн прилична. В скапания фитнес пред блока искат 35лв за месечна карта за 12 посещения. Откакто си купих лежанка за коремни преси не ми се налага да ходя на фитнес, плуването е по-добър избор(и по-скъп).
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Та, колежке подкрепям мнението на колегата Emo91. Върви и провери какви уреди има и какво мислиш да правиш във фитнеса, дали предимно кардио и крака или цялостно. Дали има пътечки и велоергометри.Сега видях, че колегата си променил мнението. Тук в Русе, значи очевидно е по-добре 35лева за неограничено цял месец. Като се смъква на 30 ако си учащ и ако се запишете 4 човека и повече в група слиза на 25, а фитнеса е много доволен.
              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Аз винаги препоръчвам да си платиш за еднократна тренировка и да се прецени дали обстановката е добра, дали инструкторите ти обръщат внимание и дали има необходимите уреди. Дори е хубаво да се отиде в пиковите часове, примерно тук са 18-19ч. и да се прецени дали не е прекалено препълнено. За София не мога да препоръчам зала, само за Велико Търново и Пазарджик, където пък има много хубав фитнес само за жени. А като гледам цените в другите градове, при нас си е направо грях да не ходиш. Все пак е пълно с учащи. Една карта за учащ/неучащ ми е 3/4 кутии цигари. Аз не пуша, но на моите приятели пушачи им се виждало скъпа
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

vili151279 написа:
                  :D Няма проблем, май свикнах да ми казват колега тук във форума когато пиша и не погледнат ника ми.
                  Не им се връзвай, ти си си мъжко момиче .Вярно ходи на една тренировка и си прецени, а можеш и да огледаш докато ти правят картата.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                  X