Здравейте, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, и го е разрешил успешно, ще се радвам ако сподели опита си с мен.Проблема е че при включване на Asus Iconia A1-810 към ТВ-то, таблета сам си засича HDMI че е вързано но екрана си остава черен като само се вижда информация за резолюцията която при промяна от таблета се променя и на ТВ-то. Но картина няма Та дали е възможно да е от кабела или да търся другаде проблема, например в Андроид-а 4.2.2 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HDMI проблем с таблет и ТВ
Collapse
X
-
iliyan написа:От настройките на телевизора избираш HDMI за вход.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ся от цялата работа ,не разбрах пробва ли ги на една и съща резолюция поддържана от телевизорa или не?Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Аз подобен любовен проблем имах с настолен компютър с вградена видеокарта и HDMI изход. Пропуснал бях, че по-равно във времето по HDMI компютъра беше отнесъл як токов удар и HDMI не работи. Реагираше точно по същия начин - сменя резолюция, открива телевизора, телевизора изписва, че е на еди си каква резолюция, но видео сигнал нанайци. Разбира се не съм си играл да ремонтирам дънната платка, а я смених с такава, но работеща Виж за таблет съм склонен да поекспериментирам, преди да го пратя на сервиз, но все пак имай 1 на ум.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар