Искам да купя новогодишен подарък за децата на един приятел. Децата са на 7 г.(момиче) и 5 г.(момче). Спрял съм се на два варианта:1. PlayStation 2 или Xbox- втора употреба2. NINTENDO Wii Mini - ново http://www.siba.se/category/9305352/...29261706Кой е вариант по-удачен според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подарък за две деца
Collapse
X
-
VooDoo написа:За 1000 крони (210 лева) има използвани Хbох 360 или PlayStation 3 с поняколко игри. Само не знам дали са подходящи за деца на 5-6-7 години.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Emo91 написа:Като бях на 6-7 години, мислех само как да изляза навън и да ритам и да играя с другите деца. Тъжно е че се стигна до момента в който на 5 годишни деца им се подаряват такива играчки. Нищо против колега, света се промени (не към по-добро)
Коментар
-
Благодаря на всички за съветите!avvasilev написа:PS 3 е най-добрият от изброените варианти, но ако приятелят ти няма поне два телевизора, се огледай за евтин втора ръка!pr_00f написа:...........SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
И аз съм ЗА някаква игра/чка,която ще стимулира някаква активност и инициативност.Тия компютърни игри много отчуждават децата,правят ги асоциални,а и не на последно място уврежат здравето им.Легото е добра идея могат да го играят заедно.Другото е нещо поотделно да им вземеш като за момче и момиче.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Айдееее, в още една тема се почнаха драмите...Децата на които им е предначератно да са асоциални, си бяха такива и по наше време, когато не се прибирахме. Децата които са будни и социални и сега са такива, въпреки компютрите. Няма да обяснявам какво мисля на дълго и широко, но ще кажа - светът сега е такъв, спрете да го сравнявате с нещо отминало. Най малкото - бихте ли си пуснали децата навън без да ги знаете къде са и без да имат телефони у себе си, а и ключ за апартамента да им виси на врата?След като си отговорите честно на този въпрос, сами ще си отговорите за игрите...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Добре да речем,че за другото преувеличавам според теб(явно не си попадал на такива деца,или не ти прави впечатление,или пък аз виждам прекалено сериозен проблем в това,но както и да е) ,НО мен не ми се струва никак добра идея от 5 годишни да почнат да киснат на 1м. от екрана на телевизора разцъквайки ТВ игри...погледнато от чисто здравословен аспект.А,че светът е такъв-такъв е.Обаче светът сме ние в крайна сметка,а не някаква даденост паднала от небето.Успех на колегата с избора на подарък и Честита КоледаEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Колегата зададе един обикновен въпрос - ние го направихме в необикновен. :P Иначе светът наистина е тръгнал нанякъде и то с такава скорост, че нашето тленно съществуване няма как да го промени...За съжаление.Някой беше писал, че всичко е до самото дете. Така е. Ако е социално и предпочита "физическите" игри или контакти никой не може да му вменивиртуалните, но пък нека си говорим правичката - кой от нас не крие детето в себе си и и кое дете не би поискало забавление чрез някой ХВОХ 360 или плейстейшън. Разнообразие са си - особено в дългите зимни вечери.Преди 3 години взех на щерка си ХБОХ 360 Кинект. Ами кеф си е да ви кажа. Дори и аз за моите 44 годинки усещам, че се разтоварвам понякога.По въпроса: Аз съм фен на ХБОХ 360. И препоръчвам такъв, ако може да се вземе. Иначе и Плейстейшън и ХВОХ изкараха през месец ноември нови свои конзоли и наблягат вече на игрите за тях...А там нещата вече са на друго стъпало.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар