Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да възстановя изгледа с разделите в Internet Explorer?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да възстановя изгледа с разделите в Internet Explorer?

Преди време махнах този изглед чрез промяна в регистъра, само че съм забравил коя стойност промених. Мисля, че беше само една стойност, но може и да греша. В резултат на това - не виждам раздели, т. е. цялата лента с разделите е скрита и не се визуализира, а си отварях нов прозорец за всяко нещо. Сега обаче искам да се опитам да свикна да работя с раздели, но те вече не се виждат, както е по подразбиране. Проблемът идва от това, че като се отвори нов прозорец в нов раздел - долу в лентата със задачите си остава отворен само един прозорец, в който вече има два активни раздела, но аз виждам само единия и нямам никаква идея как да превключа към другия. Ако някой ме разбира и знае точно какво се опитвам да обясня - моля да даде съвет какво и къде се променя като стойност, за да се вижда лентата с разделите!Също така, ако някой може да погледне какви са стойностите на следните редове при него, при условие, че разделите са разрешени и лентата с тях се вижда1) HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerTabbedBrowsing"Enabled"=dword:00000001 (2) HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftInternet ExplorerTabbedBrowsing"Enabled"=dword:00000001Накр атко: как да възстановя изгледа на разделите в Internet Explorer, който е бил изтрит с промяна в регистъра?Изключително моля само за точни и ясни отговори на зададения въпрос. Всякакви странични приказки ще бъдат изтрити. Не ме интересува кой какви браузъри използва и колко са по-добри и по-бързи. Имам конкретен проблем и търся конкретно решение. Ако има нужда - ще добавя и картинки за видимо разбиране на проблема.

Ако въпросът беше автомобилен, нали се сещаш какво щяхме да питаме първо?При мен например (Виста 32, ИЕ9) такива ключове изобщо няма, а най-вероятно се контролира оттук:HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCur rentVersionExplorerSearchPlatformPreferencesDisabl eTabbedBrowsingПонастоящем е 0, т.е. изключено.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Относно първия ключ, при мен е точно така.Втория ключ при мен въобще липсва. ИЕ9, Виндос7Дай и картинки за всеки случай...
      Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

slonikon написа:
        Ако въпросът беше автомобилен, нали се сещаш какво щяхме да питаме първо?При мен например (Виста 32, ИЕ9) такива ключове изобщо няма, а най-вероятно се контролира оттук:HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCur rentVersionExplorerSearchPlatformPreferencesDisabl eTabbedBrowsingПонастоящем е 0, т.е. изключено.
        Напълно уместна забележка.В стремеж да обясня подробно проблема, забравих най-важното. ОС: Windows 7 x64 Ultimate / инсталирани всички възможни обновления освен езиците. Това значи, че IE е най-последното, което дойде преди 1-2-3 седмици, версия 11-дрън-дрън. Мисля, че навремето бях още с IE 8, когато махнах разделите. Опитах дори връщане към заводски настройки на IE 11, но нямаше ефект. Друго - имам един Аваст, и не знам какво друго да спомена. Ако има още нещо, което е важно - питай. Довечера ще прикача снимки, защото не съм пред компютъра сега.

Коментар

Абе без да искам си намерих файла, който ми направи модификацията в регистъра навремето. Ето я промяната:[HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoftInternet ExplorerToolbarsRestrictions]"NoCommandBar"=dword:00000001Сменям стойността на "0" и готово, чиста работа. Та така - ако не искате да виждате въобще целия оня ред - пишете там 1, ако искате да го виждате - пишете 0.

Коментар

Working...
          X