Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още една моя тема за избор на автомобил

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А честито. Само да ти кажа, че имам колега с е46, само че фейслифт, с по-тънките фарове Държи я на паркинг винаги. Само ВЕДНЪЖ го домързяло да я закара и я оставил да нощува до блока му, под лампа. На сутринта без фарове и волан. Каското не го покрива. 1000 лева, за да си купи същите, явно пак крадени. Неговите фарове пак уж некви М-пакети ли кво, с лупи бяха, но да знаеш.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Честито придобивка!Само гориво да и наливаш и то в минимални количества!
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

emzo написа:
        Толкоз страници, толкоз писане и да вземеш кола с някъв умрял двигател .... ааа .... т.е. честито.
        Емо, не му убивай ентусиазма на човека.Важното е да се радва в крайна сметка. Нарочно не му споменах за двигателя, че е уличил възможно най-голямото дърво от към поддръжка, ама дано не го разбира никога.Ааа и с този валвтроник (опа, MultiAir при нас, където е ултра модерната технология на Фиат в момента :D ) в комбинация с газ ще има да се "радва" на живота. Но все пак винаги има надежда метеорита да мине покрай земята и да не я удари. Демек друго освен да му стискаме палци и да му пожелаваме успех не може да направим. :P
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз тъкмо щях да пиша че е за това - http://www.mobile.bg/11378989602377102Но и то за мен не е самолет, не върви. Обаче като върви не харчи, и си е сравнително ново. Хваща окото също.БМВ си е мания, за мен е чудесен избор, все пак докато сме млади трябва да караме такива коли.. Няма само да се стискаме за гориво я. Ако ми е по джоба, и 5.7 двигател бих си взел, само да му се кефя!
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колеги, двигателя се прави. Важно е да сме живи и здрави. Е**л съм ги и ламарините ех...мечти....мечти...поддръжката да е като на Пунто мк1 Колкото до паркинга, смятам че след каското няма да има проблем да седи пред нас. Пред блока има къде къде по-скъпи коли - C63 AMG , Porsche Boxster , G класа и няква S класа и разни по-нови Тоьовци и Рена.И Фиата ми седи на паркинга, което е най-яката кола на света, обичам я!
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Ох, като видя Линеа ми се преобръщат вътрешностите... Отвън сякаш са я дялкали в петък следобяд... Скучна е почти колкото Toyota ;(Емо, житкай си с баварката и хич да не ти дреме за ремонти.Винаги можеш да я продадеш на някой балък дори и с блокирал двигател за половината от парите на които си я взел :D
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Emo91 написа:
                Колеги, двигателя се прави. Важно е да сме живи и здрави. Е**л съм ги и ламарините ех...мечти....мечти...поддръжката да е като на Пунто мк1 Колкото до паркинга, смятам че след каското няма да има проблем да седи пред нас. Пред блока има къде къде по-скъпи коли - C63 AMG , Porsche Boxster , G класа и няква S класа и разни по-нови Тоьовци и Рена.И Фиата ми седи на паркинга, което е най-яката кола на света, обичам я!
                Не си показал снимки отвътре, но като гледам и ксенон няма.Това може да те радва само. Защото ако беше с ксенонови фарове и волан с "цепнатия лъч" (както феновете му викат), то вероятността да ти ги задигнат тия неща за 1 месец е равносилна да оставиш 50лв на улицата и да се надяваш, че до тях като банка и всеки ще влезе да си тегли пари от нея, и да не ти вземе парите от земята.Остави си колата така, както изглежда сега. Не я кичи с неща, в които ще се вманиачиш в последствие. Просто съвет.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Добре те, тези Аудита и БМВ-та що толкова много ги крадат?
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    Ами защото има търсене. Като може да предложиш на това търсене екземпляри на много ниска цена, то се генерират огромни печалби за кратко време.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Четито и на теб!
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

BO написа:
                        tyson написа:
                        Ами защото има търсене. Като може да предложиш на това търсене екземпляри на много ниска цена, то се генерират огромни печалби за кратко време.
                        Или по правилно - защото има огромен избор за всеки клиент.Двигателите започват от 115к.с. и приключват някъде около 400к.с.Дизел, бензин, газ метан, хибрид.Ламарините ги има във вариант с 2 и 4 врати, комби и кабрио.Можеш да избираш задвижването, можеш да избираш дори окачването.Скоростите са ръчни 5-6 степенни, автоматични 6-8 степенни.Екстрите започват от централно заключване и приключват някъде в сферата на детинските измишльотини.А като отидеш в магазина на ФИАТ ти предлагат избор от новите модели стикери за 500L, или лепенки с италианския флаг за Пунто

Коментар

Спора май приключи
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Kuku написа:
                            BO написа:
                            tyson написа:
                            Или по правилно - защото има огромен избор за всеки клиент.Двигателите започват от 115к.с. и приключват някъде около 400к.с.Дизел, бензин, газ метан, хибрид.Ламарините ги има във вариант с 2 и 4 врати, комби и кабрио.Можеш да избираш задвижването, можеш да избираш дори окачването.Скоростите са ръчни 5-6 степенни, автоматични 6-8 степенни.Екстрите започват от централно заключване и приключват някъде в сферата на детинските измишльотини.А като отидеш в магазина на ФИАТ ти предлагат избор от новите модели стикери за 500L, или лепенки с италианския флаг за Пунто
                            То въпросът беше защо ги крадат ама карай. А отговорът е ясен - като ще крадеш една кола, нормално ще откраднеш по-скъпата. Ако ще крадеш фарове, ще откраднеш тези, които струват не 200 лева, а 1200. Логично. Да сте забелязали колко Мерцедеси, Аудита и БМВ-та са без лайсни на броните?
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Каското е готово Малко снимки от днес. Волана не знам за кой говориш, но моя е Мков и явно ще е апетитен
                              BMW E46 coupe
                              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Лачена е Как се държи на сняг? :D
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X