А честито. Само да ти кажа, че имам колега с е46, само че фейслифт, с по-тънките фарове Държи я на паркинг винаги. Само ВЕДНЪЖ го домързяло да я закара и я оставил да нощува до блока му, под лампа. На сутринта без фарове и волан. Каското не го покрива. 1000 лева, за да си купи същите, явно пак крадени. Неговите фарове пак уж некви М-пакети ли кво, с лупи бяха, но да знаеш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една моя тема за избор на автомобил
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Толкоз страници, толкоз писане и да вземеш кола с някъв умрял двигател .... ааа .... т.е. честито.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз тъкмо щях да пиша че е за това - http://www.mobile.bg/11378989602377102Но и то за мен не е самолет, не върви. Обаче като върви не харчи, и си е сравнително ново. Хваща окото също.БМВ си е мания, за мен е чудесен избор, все пак докато сме млади трябва да караме такива коли.. Няма само да се стискаме за гориво я. Ако ми е по джоба, и 5.7 двигател бих си взел, само да му се кефя!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колеги, двигателя се прави. Важно е да сме живи и здрави. Е**л съм ги и ламарините ех...мечти....мечти...поддръжката да е като на Пунто мк1 Колкото до паркинга, смятам че след каското няма да има проблем да седи пред нас. Пред блока има къде къде по-скъпи коли - C63 AMG , Porsche Boxster , G класа и няква S класа и разни по-нови Тоьовци и Рена.И Фиата ми седи на паркинга, което е най-яката кола на света, обичам я!BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Ох, като видя Линеа ми се преобръщат вътрешностите... Отвън сякаш са я дялкали в петък следобяд... Скучна е почти колкото Toyota ;(Емо, житкай си с баварката и хич да не ти дреме за ремонти.Винаги можеш да я продадеш на някой балък дори и с блокирал двигател за половината от парите на които си я взел :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Emo91 написа:Колеги, двигателя се прави. Важно е да сме живи и здрави. Е**л съм ги и ламарините ех...мечти....мечти...поддръжката да е като на Пунто мк1 Колкото до паркинга, смятам че след каското няма да има проблем да седи пред нас. Пред блока има къде къде по-скъпи коли - C63 AMG , Porsche Boxster , G класа и няква S класа и разни по-нови Тоьовци и Рена.И Фиата ми седи на паркинга, което е най-яката кола на света, обичам я!A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tyson написа:Добре те, тези Аудита и БМВ-та що толкова много ги крадат?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:tyson написа:Добре те, тези Аудита и БМВ-та що толкова много ги крадат?
Коментар
-
Kuku написа:BO написа:tyson написа:Добре те, тези Аудита и БМВ-та що толкова много ги крадат?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар