Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още една моя тема за избор на автомобил

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емо, питането ти , а и цялата тема ми припомнят един случай по комунистическо време когато си купувах и аз кола Жигули. :D Тогава продажбите ставаха така . Докарват колите на плаца в Мототехника и пращат телеграми на тези които са наред, защото се правеха вноски от по 1,500лв и след няколко години когато ти дойде реда получаваш заветната телеграма да се явиш и закупиш автомобил. Извикват толкова хора колкото автомобила има за продан и канят първи да влезе този с най много време чакал и с най малък номер да си избере от всичките която той си иска.Та първи бяха едно наперено семейство на средна възраст и като се почна едно оглеждане ,едно опипване и намериха кусури почти на всички коли .Тази леко одраскана до бронята ,другата била с лоша тапицерия и така нататък. Мина се повече от час и ние останалите вдигнахме врява че деня ще свърши и няма да ни дойде реда.Продавача и той се вкисна и им изкара една Жигула която уж им най допаднала.Паркира я на площадката пред мототехниката, а срещу площадката има бетонна стена от около метър висока .След като си оправиха всички документи ,щасливите собственици се настаниха в Жигулата и се започна шоуто. Мъжа запали колата отпуска съединителя и колата гасне и не тръгва защото е опъната ръчната спирачка. След няколко опита жената видя че ръчната е вдигната и както мъжа и беше дал газ тя спусна ръчната и Жигулата спря в бетонната стена .Счупени фарове ,огънати броня и калници и голям рев от страна на жената . Та мисълта ми е че чак от такова вторачено оглеждане няма нужда.Пандата я закупих без да съм се интересувал от такъв модел . За първи път я видях в автосалона и казах тая ще е и край.После вече започнах да питам за мнението на колегите .Така си закупих и другите три коли от тая автокъща . Влизам ,която ми се набие на окото казвам тая ще е и точка. :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Та първи бяха едно наперено семейство на средна възраст и като се почна едно оглеждане ,едно опипване и намериха кусури почти на всички коли .Тази леко одраскана до бронята ,другата била с лоша тапицерия и така нататък. Мина се повече от час и ние останалите вдигнахме врява че деня ще свърши и няма да ни дойде реда.
      Това като едни мои познати - мъжа отива в Германия за кола взима я и се обажда на жената - взех я - Пасат, комби светлосин и затваря... Жена му - тук в България - седнала на дивана и казала /пред дъщерята/ - ми сега ако е с кафява тапицерия кво ще я правим Та жена и кола втора употреба - все ще е чукната, ама всичко е до късмет!!!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

коцев написа:
        ...Пандата я закупих без да съм се интересувал от такъв модел . За първи път я видях в автосалона и казах тая ще е и край.После вече започнах да питам за мнението на колегите .Така си закупих и другите три коли от тая автокъща . Влизам ,която ми се набие на окото казвам тая ще е и точка. :D
        Да де, ама ако повечето колеги бяха казали лоши думи за тази кола, пак ли щеше да кажеш "тая ще е и точка"?
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Колеги яко наспамихме темата.Та така обобщавам, спрях се на Гранде Пунто. След нова година се надявам да позанимавам колегата КиКи и да намерим едно читаво Гранде. Вярно малко по-висока ще е първоначалната инвестиция от предвиденото, но се надявам да си заслужава. Не дай си Боже след някоя година реша да разширявам семейството, сигурно темата за семейната ми кола ще е към 20-30 страници. Благодаря на всички включили се и ще ви държа в течение. Пожелавам ви една по-щастлива и ползотворна 2014 година и бъдете здрави.Здравето е безценно, ламарината се оправя.
          BMW E46 coupe
          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

loop написа:
            Извинявам се за спама,ама ако може да ми пратиш ЛС, като пускаш темата за семейния автомобил, ако я пропусна случайно
            Надявам се да не е много скоро, макар че си е време, хубаво е децата да си имат млади родители.
            Emo91 написа:
            Та така обобщавам, спрях се на Гранде Пунто. След нова година се надявам да позанимавам колегата КиКи и да намерим едно читаво Гранде. Вярно малко по-висока ще е първоначалната инвестиция от предвиденото, но се надявам да си заслужава. Не дай си Боже след някоя година реша да разширявам семейството, сигурно темата за семейната ми кола ще е към 20-30 страници. Благодаря на всички включили се и ще ви държа в течение. Пожелавам ви една по-щастлива и ползотворна 2014 година и бъдете здрави.Здравето е безценно, ламарината се оправя.
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

emzo написа:
              Между 1,3 дизел и 1,4 бензин, трябва да си психически нестабилен, за да предпочетеш бензина По принцип говоря, никого не визирам
              Идеята беше бензина да е на газ, че да има нисък разход, не за друго....А и като сравниш цените на чисто нови дизел/бензин, бързо разбираш, че всичко се определя от пробега, защото икономията на дизеловото гориво не е особено рентабилна при над 10% по-висока цена

Коментар

В Благоевград се намира един Абарт (Гранде Пунто)... ако представлява интерес за колегата мога да ида да го преслушам. Визуално изглежда голяма тупалка.
                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Ама ценатаааааа!

Коментар

Чакам с нетърпение финала на темата :D
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Дай боже дано бъде щастлив за Емо. :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не плача за Абарт честно казано :D ето и това харесах освен пернишкото - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=57cxuw Даже това повече, защото е с 5 вратички.
                        BMW E46 coupe
                        Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Това не е регистрирано, има и по-малко екстри сякаш, цвета е по-гаден....И пернишкото е с 5 врати

Коментар

Не виждам да има по-малко екстри ? Може би само климатик vs климатроник. Иначе за цвета черното си е класика, но все пак разглеждам и за алтернативи, иначе и аз клоня към пернишкото. Мисля да го прослушам този след празниците и да действаме ако го спазарим.
                            BMW E46 coupe
                            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Тази тема сякаш е турски сериал. Аз виждам един тинеиджър дето не знае още какво иска няма угодия.
                              Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
                                Тази тема сякаш е турски сериал. Аз виждам един тинеиджър дето не знае още какво иска няма угодия.
                                Ок г-н Анализатор..ако не си забелязал от няколко дни сме уточнили модела или така си говориш просто ?
                                BMW E46 coupe
                                Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
                                X