Емо, питането ти , а и цялата тема ми припомнят един случай по комунистическо време когато си купувах и аз кола Жигули. :D Тогава продажбите ставаха така . Докарват колите на плаца в Мототехника и пращат телеграми на тези които са наред, защото се правеха вноски от по 1,500лв и след няколко години когато ти дойде реда получаваш заветната телеграма да се явиш и закупиш автомобил. Извикват толкова хора колкото автомобила има за продан и канят първи да влезе този с най много време чакал и с най малък номер да си избере от всичките която той си иска.Та първи бяха едно наперено семейство на средна възраст и като се почна едно оглеждане ,едно опипване и намериха кусури почти на всички коли .Тази леко одраскана до бронята ,другата била с лоша тапицерия и така нататък. Мина се повече от час и ние останалите вдигнахме врява че деня ще свърши и няма да ни дойде реда.Продавача и той се вкисна и им изкара една Жигула която уж им най допаднала.Паркира я на площадката пред мототехниката, а срещу площадката има бетонна стена от около метър висока .След като си оправиха всички документи ,щасливите собственици се настаниха в Жигулата и се започна шоуто. Мъжа запали колата отпуска съединителя и колата гасне и не тръгва защото е опъната ръчната спирачка. След няколко опита жената видя че ръчната е вдигната и както мъжа и беше дал газ тя спусна ръчната и Жигулата спря в бетонната стена .Счупени фарове ,огънати броня и калници и голям рев от страна на жената . Та мисълта ми е че чак от такова вторачено оглеждане няма нужда.Пандата я закупих без да съм се интересувал от такъв модел . За първи път я видях в автосалона и казах тая ще е и край.После вече започнах да питам за мнението на колегите .Така си закупих и другите три коли от тая автокъща . Влизам ,която ми се набие на окото казвам тая ще е и точка. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една моя тема за избор на автомобил
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Та първи бяха едно наперено семейство на средна възраст и като се почна едно оглеждане ,едно опипване и намериха кусури почти на всички коли .Тази леко одраскана до бронята ,другата била с лоша тапицерия и така нататък. Мина се повече от час и ние останалите вдигнахме врява че деня ще свърши и няма да ни дойде реда.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
коцев написа:...Пандата я закупих без да съм се интересувал от такъв модел . За първи път я видях в автосалона и казах тая ще е и край.После вече започнах да питам за мнението на колегите .Така си закупих и другите три коли от тая автокъща . Влизам ,която ми се набие на окото казвам тая ще е и точка. :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Колеги яко наспамихме темата.Та така обобщавам, спрях се на Гранде Пунто. След нова година се надявам да позанимавам колегата КиКи и да намерим едно читаво Гранде. Вярно малко по-висока ще е първоначалната инвестиция от предвиденото, но се надявам да си заслужава. Не дай си Боже след някоя година реша да разширявам семейството, сигурно темата за семейната ми кола ще е към 20-30 страници. Благодаря на всички включили се и ще ви държа в течение. Пожелавам ви една по-щастлива и ползотворна 2014 година и бъдете здрави.Здравето е безценно, ламарината се оправя.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
loop написа:Извинявам се за спама,ама ако може да ми пратиш ЛС, като пускаш темата за семейния автомобил, ако я пропусна случайноEmo91 написа:Та така обобщавам, спрях се на Гранде Пунто. След нова година се надявам да позанимавам колегата КиКи и да намерим едно читаво Гранде. Вярно малко по-висока ще е първоначалната инвестиция от предвиденото, но се надявам да си заслужава. Не дай си Боже след някоя година реша да разширявам семейството, сигурно темата за семейната ми кола ще е към 20-30 страници. Благодаря на всички включили се и ще ви държа в течение. Пожелавам ви една по-щастлива и ползотворна 2014 година и бъдете здрави.Здравето е безценно, ламарината се оправя.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
emzo написа:Между 1,3 дизел и 1,4 бензин, трябва да си психически нестабилен, за да предпочетеш бензина По принцип говоря, никого не визирам
Коментар
-
Не плача за Абарт честно казано :D ето и това харесах освен пернишкото - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=57cxuw Даже това повече, защото е с 5 вратички.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Не виждам да има по-малко екстри ? Може би само климатик vs климатроник. Иначе за цвета черното си е класика, но все пак разглеждам и за алтернативи, иначе и аз клоня към пернишкото. Мисля да го прослушам този след празниците и да действаме ако го спазарим.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар