Emo91 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една моя тема за избор на автомобил
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Kuku написа:Emo91 написа:....BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Колеги след вчера цял ден тест драйв и днес също и доста четене по разни форума и тн, вече си изградих в главата какво искам. За последните 2 дни карах Алфа 156/147, Е46 Компакт, Голф 4 и едно Градне Пунто. Направих извод за себе си че като производително/поддръжка/разход на гориво най-удачно за момента е да си взема едно Голфче. Като дизайн не мога да го сръвня с Алфите, но и като здравина и поддръжка също. Моторите към които съм се насочил са 1.6 101кс и 1.8Т 150кс. Като навсякъде по форумите казват че разликата в разхода е смешна, а вървежа е в пъти повече. Както аз самия казах с нормално каране в София мой приятел си има постоянен разход от 12/100 газ в София, което за този мотор ми звучи ок. Аз не се напъвам по светофарите и тн така че мисля че и аз няма да имам проблем с разхода. Благодаря отново на всички включили се в темата, да сте живи и здрави още много години. Дет се вика и да направя лош избор голфовете яко се търсят и продават. Много ми се иска на задния джам да си лепна една Фиат форумска лепенка, та да не ме псувате и слагате под общ знаменател, та ще гледам да посетя няколко форумски срещиBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Kuku написа:Предпочиташ Голф 4 1.8Т, пред Гранде Пунто 1.9 ЖТД ?BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Аз тъкмо щях да кажа, че момчето няколко пъти каза, че дизел не иска ама няма, дизел та дизел. Иначе аз Голф не бих си взел никога. Скъпа, надценена, малка кола и лично за мен с ужасен дизайн. Бравата ми е произведение на изкуството срванена с Голф поне до пета серия.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Emo91 написа:Kuku написа:Предпочиташ Голф 4 1.8Т, пред Гранде Пунто 1.9 ЖТД ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:A 1.8t с ремап се гаври с печки като jtd115 :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Със сигурност 1.8Т е доста по-поносим на модификации спрямо нафтовата печка.примерно - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=404246 мини S3BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Вземи си кола която е поддържана и да можеш да и надвиваш на масрафа, без да се притесняваш и да спиш спокойно.Марката не е от значение, важното е ти да си удовлетворен от колата, да не се чувстваш прецакан.Че каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.Весели празници.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар