Aко ти харесва я вземай.Няма какво толкова да се мисли. Ако е била поддържана и собственика не е бил мърляч ( поне по снимките не изглежда зле) ще ти служи добре.Този мотор задължително се кара с хубаво масло и не се държи мнгоо време в критични обороти ( максимална скорост), че не са еденици родилките.Емзо - ще трябва да те коригирам - 8 клапановите туинспаркове са си железни мотори.Докато виж 16 клапановият полу-фиат си има доста кусури.Но за тези пари и екстри на колата мисля, че опрделено си струва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една моя тема за избор на автомобил
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера минах всички автокъщи в Дупница. Според мен там няма нищо. Почти същите коли, като преди 4-5 години, като ходих за пръв път и по-интересното - със същите цени. Само едно Мицубиши Колт ми хвана погледа, двуврато, 2008г за около 4500 може би ще бъде дадено. Аз за тези пари бих взел Мазда 6. Иначе имаше 1-2 от новите Бравота и няколко Грандета на около 7000-9000. И сума ти Пунто мк2 във всякакви цветове и състояния :D От 800 евро до 4000+лв... Имаше и един интересен Голф 4, който беше обявен на 2,8к при средна 3,5к+. Кажи речи...това е.
Коментар
-
Princo написа:Kuku написа:Като отидеш на пазара първо седни в някоя кола от по-горен клас, примерно БМВ 5-ца.После седни в Пунто и Стило.Веднага ще разбереш, какво имам предвид!
Коментар
-
Kuku написа:Princo написа:Kuku написа:Като отидеш на пазара първо седни в някоя кола от по-горен клас, примерно БМВ 5-ца.После седни в Пунто и Стило.Веднага ще разбереш, какво имам предвид!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колеги днес ходих да видя Алфата която Дидо линкна. Количката външно има леки забележки, но вътре по салона, волана и копчетата е перфектна. Викнах си механик и я проверихме, изглежда всичко наред. Освен описани екстри в обявата има и сензор за дъжд и автопилот. В петък най-вероятно отиваме да прехвърляме при чичо нотариус. Моля ако някой все пак има такава с този мотор да сподели мнениеBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Princo написа:Kuku написа:Princo написа:Kuku написа:Като отидеш на пазара първо седни в някоя кола от по-горен клас, примерно БМВ 5-ца.После седни в Пунто и Стило.Веднага ще разбереш, какво имам предвид!
Коментар
-
Ами какво да ти кажа колега 147 ми харесва и ще ми останат парици за нещо ако излезе за ремонт. Не искам да си харча всичките пари за колата и после дето се вика и пари за бушон да сменя да нямам. Пак ще помоля ако някой има същата или подобна АЛфа да каже 2 думиBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Приятно четене,С неприятна изненада ще установиш че случаите на раждане на свинспарка са поне 5 пъти повече от jtd.... да не казвам и повече.Не че е толкова лош мотора, но е капризничък и много често мурдарите западняци са си го карали на принципа "я па ще давам аз пари за ново масло , да не съм луд ??" и само са доливали.Абе всичко е на късмет. Знам за случай в които 16в е държало на такъв бой, че чак е трудно да си представиш.
Коментар
-
Emo91 написа:Ами какво да ти кажа колега 147 ми харесва и ще ми останат парици за нещо ако излезе за ремонт. Не искам да си харча всичките пари за колата и после дето се вика и пари за бушон да сменя да нямам. Пак ще помоля ако някой има същата или подобна АЛфа да каже 2 думиAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар