За такива пари и такива километри бих се насочил към по висок клас кола...Само казвам, нищо друго. Алфа 147, 156 фейслифт. Фиат Гранде пунто, ново Браво или даже Крома, макар че за последното си гребе десятка за да е стока. И не се плаши от Алфите, не са чак толкова страшни. За сметка на това са в пъти повече коли от който и да е Фиат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една моя тема за избор на автомобил
Collapse
Заключена тема
X
X
-
didich написа:156 не е ли с многото носачи по предницата?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Току що бях на оглед на това Стило - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=105440 . Доста добре върви, колегата твърди че е чипосано и е със сменено турбо. Стори ми се по-бързичко от 115 коня наистина. Но айрбега светеше и вътре имаше малко забележки по пластмасите на интериора и по волана. Честно казано ми хареса колицата но с тези забележки ми идва скъпа за тези пари. И на таблото светеше че едната свещ е за смяна, но той вече бил поръчал друга. Колкото до Алфите изобщо не познавам човек с Алфа и такъв с който мога да направя оглед. Аз дори не съм се качвал в 147/156.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Emo91 написа:Току що бях на оглед на това Стило - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=105440 . Доста добре върви, колегата твърди че е чипосано и е със сменено турбо. Стори ми се по-бързичко от 115 коня наистина. Но айрбега светеше и вътре имаше малко забележки по пластмасите на интериора и по волана. Честно казано ми хареса колицата но с тези забележки ми идва скъпа за тези пари. И на таблото светеше че едната свещ е за смяна, но той вече бил поръчал друга. Колкото до Алфите изобщо не познавам човек с Алфа и такъв с който мога да направя оглед. Аз дори не съм се качвал в 147/156.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
Ако е 147 ми се иска да е бензинова, http://www.cars.bg/c440593 - това Стило е втората половина на 2005 на нереално ниска цена. Дали има някаква уловка ?BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Кое му е нереално ниското на цената!? 2500 евро за 9 годишен Фиат, с мръсни седалки и отчайващо кратък живот на модела!? Вземи си автомобил със задно предаване - ако трябва поизчакай и започни да спестяваш от разходите за сервизи.Без значение, че сега ще се изреди чуло и недочуло да ти обясни за настърчащите емблеми, как карали еди какво си служебно, как на някой като ходил да му сменят маслото - бла, бла, бла - има си поговрка, спазвай я - народна мъдрост за колите е. Точка. Също така, ако съм на твое място, бих съдил за измама хората, които ти препоръчват някакви нови модели Фиати - за Бога, хора - никой не ги купува чисто нови, вие му ги препоръчвате втора ръка!? Засрамете се!Нищо фиатово не е останало след 95-6, вече
Коментар
-
PASSARELLA написа:Също така, ако съм на твое място, бих съдил за измама хората, които ти препоръчват някакви нови модели Фиати - за Бога, хора - никой не ги купува чисто нови, вие му ги препоръчвате втора ръка!? Засрамете се!Нищо фиатово не е останало след 95-6, вечеSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
PASSARELLA написа:Кое му е нереално ниското на цената!? 2500 евро за 9 годишен Фиат, с мръсни седалки и отчайващо кратък живот на модела!? Вземи си автомобил със задно предаване - ако трябва поизчакай и започни да спестяваш от разходите за сервизи.Без значение, че сега ще се изреди чуло и недочуло да ти обясни за настърчащите емблеми, как карали еди какво си служебно, как на някой като ходил да му сменят маслото - бла, бла, бла - има си поговрка, спазвай я - народна мъдрост за колите е. Точка. Също така, ако съм на твое място, бих съдил за измама хората, които ти препоръчват някакви нови модели Фиати - за Бога, хора - никой не ги купува чисто нови, вие му ги препоръчвате втора ръка!? Засрамете се!Нищо фиатово не е останало след 95-6, вечеBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
VooDoo написа:PASSARELLA написа:Също така, ако съм на твое място, бих съдил за измама хората, които ти препоръчват някакви нови модели Фиати - за Бога, хора - никой не ги купува чисто нови, вие му ги препоръчвате втора ръка!? Засрамете се!Нищо фиатово не е останало след 95-6, вече
Коментар
-
PASSARELLA написа:Кое му е нереално ниското на цената!? 2500 евро за 9 годишен Фиат
Коментар
-
Според мен няма лоша марка кола, а има лошо подържани и карани коли.Моето Стило го продадох на Princo и колегата е доволен.Четири коли купувам вече само от тази автокъща в Плевен и все съм попадал на запазени коли. Гледам, че в момента пак има Стило там 5000лв 2004г.Има и Алфи от Швейцария.Можеш да направиш едно посещение да ги огледаш.Преди два месеца се задомих с Панда от там и съм много доволен.http://autodetelina-pl.mobile.bg/
Коментар
-
Емо, реши първо какъв модел ти допада, пък после гледай мотори, бензин, дизел и т.н., за бюджета, който си отделил можеш и италянка да си вземеш, може и нещо немско, просто реши модела, защото всеки един колега от форума е пристрастен към определена кола и всички мнения, колкото повече се покачват в темата, толко повече ще те объркват при избора ти При мен беше лесно - видях купето на пунто МК2 и си казах това ще е колата, харесах я външно без да знам изобщо вътре за какво става дума и с какви мотори излиза от завода, след като си казах, че ще е пунто си казах, ако ще е гарга да е рошава и си взех пунтото с най мощния мотор, който се слага в МК2, толкоз , взимай нещо, което като го погледнеш да ти доставя удоволствия и което ти прави кеф и с желание да седиш в него и да го шофираш, от там нататък всичко се прави и ремонтираpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар