Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още една моя тема за избор на автомобил

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако модератор сметне за добре да промени името на темата Тема с продължение Здравейте колеги,днес се обзаведох с BMW E46 318 Ci купе фейслифт син металик 2.0 143кс. За момента колицата много ме радва, имах малки подозрения преди покупката, но съм много щастлив че не се оказах прав. Колата на първо четене вози много добре и меко. Днес навъртях около 150-200км в София и околните селца. Останах много приятен, че колата по вин номер излиза че е с частичен М пакет, а имах съмнения че допълнително е сменян волан и скоростен лост. Пускам 2 снимки щракнати на бързо днес, дано ви хареса. При желание ще кача още синмки Джантите са ми малко грозни но ще го преживея, а и най-вероятно ще останат за зимни гуми, а летните ще станат 17ки. Искам да изкажа благодарност на всички включили се в темата, но най-много на Киро (ака KuKu) и Дидо (ака didich) нека малко се поразтъпча тия дни и държа да Ви почерпя момчета.P.s. колата уж е на 84000км даже и по сервизни книжки така я дават, но ще съм доволен и ако е на 284000, само не повече
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Много щастие с количката да имаш. Безаварийни километри.А кой те излъга, че това е фейслифт?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Охоо, Емо като остане време, а и уикенда изглежда ще е топъл, хвърлям ти ръкавицата за един старт с пунтото Честита ти колица и само пари за бензин да даваш
        punto HGT

Коментар

BO написа:
          Много щастие с количката да имаш. Безаварийни километри.А кой те излъга, че това е фейслифт?
          Ами така се води е46 2ра ген междинка е. А и този мотор 143кс се слага след 2001год и си се води така фейслифт. Поне дотолкова знам аз
          didich написа:
          Охоо, Емо като остане време, а и уикенда изглежда ще е топъл, хвърлям ти ръкавицата за един старт с пунтото Честита ти колица и само пари за бензин да даваш
          А дано Иначе съм съгласен за старта, малко съм тежичък но мисля че може да ме дръпнеш до 2ра В събота може би ще се сдобия с ГИ, но искам да покарам колата на бенз да видя как се държи и тн, да разбера това ли е моята кола преди да правя разни скъпи интервенции за по 1000+лв
          BMW E46 coupe
          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Честитка! Със здраве да си я караш!Направо ако ще се черпите по един старт с Дидо ме бройте и мен

Коментар

За момента съм с летни гуми и то имам 8 броя летни гуми 16ки, та тия дни ще търся зимни че ме е шубе така да се стартирам с летните.Утре ще снимам интериора и екстериора , но първо една много добра баня и ароматизатор че мирише на застояло Ако всичко е наред с колата, старото Пунто другата седмица ще го пусна на пазара.Киро, ако уредиш един профилактичен преглед при твоя човек ще съм ти много благодарен, че имам разногласия в главата нещо. Или просто задното не ми действа добре на главния
              BMW E46 coupe
              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Честито да си я караш със здраве и какви пари ти излезе, ако не е тайна и обслужване прочие. Тия бмв-та не горят ли доста :D? Колко се очаква на газ разход градско?
                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Утре се чувам с него и те уреждам

Коментар

GaTio2 написа:
                    Честито да си я караш със здраве и какви пари ти излезе, ако не е тайна и обслужване прочие. Тия бмв-та не горят ли доста :D? Колко се очаква на газ разход градско?
                    Според как се кара, съседа ми има такова и вика и 9л харчи и 15л харчи. Средно съм се настроил към 12-14л градско. Количката е доста пъргава и няма нищо общо със стария мотор 118кс. Че даже той харчи повече.Колата беше обявена на 5970лв, но я спазарих на 6000лв нов внос със еко такси и всички простотии в КАТ.Имах оферта за Пунтото ми и 4600лв и се бях навил, но впоследствие се отказах, исках да се уверя че ако нещо не е наред с колата имам резервна, защото не мога без кола да работя. Обслужването утре или в петък ще го правя. Проверих в бившата ми работа с отстъпката която ползвам Кастрол 5в40 4л - 65лв, маслен 10лв, климатичен около 15лв( карбонов с активен въглен), въздушен около 20лв, малко притеснително горивен филтър около 100лв. Ролките и ремъците ще ги видя в какво състояние са, защото според книжката и писаното по капака са на около 12000км.Остава данък около 220лв, но него другия месец все пак имам 2 месеца да я регистрирам в общината. Сега разучавам за газовото, но май към 1300лв ще дам защото искам нещо което няма да създава ядове. Някаква рейка Баракуда ми препоръчват и сега търся информация.ПС Имам чувството че съм в Стило, шибания кантар или каквото е ми гаври връзката с airbag-а и ту свети ту не..мамка му ПС2 Мерси Киро ПС3 Забравих и каското с 30% отстъпка, но още не знам крайната цена. Колата тази нощ нощува на платено, за да не хванат крака праговете или някоя друга емблема. След каското да правят каквото искат с нея, ************** са богати и приятели :P (в звездичките е застрахователната компания но да не правя реклама/антиреклама)
                    BMW E46 coupe
                    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
                      ...ПС Имам чувството че съм в Стило, шибания кантар или каквото е ми гаври връзката с airbag-а и ту свети ту не..мамка му ...
                      Да знаеш, че за разлика от Стилото, това може да се излекува и с препрограмиране на централата.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Не бързай с консумативите - Мишо ще ти даде цена за всичко след прегледа

Коментар

BO написа:
                          Emo91 написа:
                          ...ПС Имам чувството че съм в Стило, шибания кантар или каквото е ми гаври връзката с airbag-а и ту свети ту не..мамка му ...
                          Да знаеш, че за разлика от Стилото, това може да се излекува и с препрограмиране на централата.
                          Това нищо не ми говори. Да допълня на колата не съм правил комп. диагностика, знам че е грешно, но я покарах, огледах си я на канал, покарах я пак и казах това е :D
                          Kuku написа:
                          Не бързай с консумативите - Мишо ще ти даде цена за всичко след прегледа
                          Добре, ще изкарат още някой ден. Мотора работи доста тихо и маслото не е черно, така че може и да е на около 20-30к :D
                          BMW E46 coupe
                          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
                            BO написа:
                            Emo91 написа:
                            Това нищо не ми говори. Да допълня на колата не съм правил комп. диагностика, знам че е грешно, но я покарах, огледах си я на канал, покарах я пак и казах това е :D
                            Ами просто казано като отидеш там при този човек, където ще ходиш, просто му кажи да ти препрограмира централата така, че да не търси кантара на предната седалка. Жокер!
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Толкоз страници, толкоз писане и да вземеш кола с някъв умрял двигател .... ааа .... т.е. честито.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми БМВ-е.Честито.Биндзин да има.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X