Ако модератор сметне за добре да промени името на темата Тема с продължение Здравейте колеги,днес се обзаведох с BMW E46 318 Ci купе фейслифт син металик 2.0 143кс. За момента колицата много ме радва, имах малки подозрения преди покупката, но съм много щастлив че не се оказах прав. Колата на първо четене вози много добре и меко. Днес навъртях около 150-200км в София и околните селца. Останах много приятен, че колата по вин номер излиза че е с частичен М пакет, а имах съмнения че допълнително е сменян волан и скоростен лост. Пускам 2 снимки щракнати на бързо днес, дано ви хареса. При желание ще кача още синмки Джантите са ми малко грозни но ще го преживея, а и най-вероятно ще останат за зимни гуми, а летните ще станат 17ки. Искам да изкажа благодарност на всички включили се в темата, но най-много на Киро (ака KuKu) и Дидо (ака didich) нека малко се поразтъпча тия дни и държа да Ви почерпя момчета.P.s. колата уж е на 84000км даже и по сервизни книжки така я дават, но ще съм доволен и ако е на 284000, само не повече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една моя тема за избор на автомобил
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:Много щастие с количката да имаш. Безаварийни километри.А кой те излъга, че това е фейслифт?didich написа:Охоо, Емо като остане време, а и уикенда изглежда ще е топъл, хвърлям ти ръкавицата за един старт с пунтото Честита ти колица и само пари за бензин да давашBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
За момента съм с летни гуми и то имам 8 броя летни гуми 16ки, та тия дни ще търся зимни че ме е шубе така да се стартирам с летните.Утре ще снимам интериора и екстериора , но първо една много добра баня и ароматизатор че мирише на застояло Ако всичко е наред с колата, старото Пунто другата седмица ще го пусна на пазара.Киро, ако уредиш един профилактичен преглед при твоя човек ще съм ти много благодарен, че имам разногласия в главата нещо. Или просто задното не ми действа добре на главнияBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
GaTio2 написа:Честито да си я караш със здраве и какви пари ти излезе, ако не е тайна и обслужване прочие. Тия бмв-та не горят ли доста :D? Колко се очаква на газ разход градско?BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Emo91 написа:...ПС Имам чувството че съм в Стило, шибания кантар или каквото е ми гаври връзката с airbag-а и ту свети ту не..мамка му ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Emo91 написа:...ПС Имам чувството че съм в Стило, шибания кантар или каквото е ми гаври връзката с airbag-а и ту свети ту не..мамка му ...Kuku написа:Не бързай с консумативите - Мишо ще ти даде цена за всичко след прегледаBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Emo91 написа:BO написа:Emo91 написа:...ПС Имам чувството че съм в Стило, шибания кантар или каквото е ми гаври връзката с airbag-а и ту свети ту не..мамка му ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар