Снощи ми се случи случка-започна да капе единия радиатор в апартамента , той не се ползва и крана му от горната страна е затворен, но явно връща през обратната тръба и постоянно има вода и капе. За 10 часа пълни 5-6-тина литра вода. Но не ми се мисли ако ме няма няколко дни какво ще стане. Как да процедирам и какво може да се направи- искам да го затапвам, въобще не ми трябва но как стои въпроса с парното на целия вход/блок и т.н докъдето засяга тоя проблем. Помагайте че работата е на зле.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протече ми радиатора в апартамента-какво да правя? -РЕШЕНО-
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Спира се помпата в абонатната. Източва се системата до ниво, под твоето. Демонтира се радиатора, затапва се и наново се пълни. Със студена вода, естествено. Загуби си е.Но няма как. Това си е авария.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
Само да допълня.....Водата се заплаща на касиера на входа. При 8 етажна панелка (един вход) около 2-3 кубика. (6-10 лв.). Така е прието при нас.Трябват ти 2 бр. "тапа капа" и добър водопроводчик, да не откърти отклонението от вертикалния щранг.След това се уведомява и топлинният счетоводител, взима се бланка за намаляване на отопляемият обем, попълва се и се подписва от Председателя на Домсъвета и двама членове и се подава при топлинния счетоводител. За да се плаща по малко през отоплителният сезон.Поздрави и успех
Коментар
-
Loctite Hysol ® 3463 A&BМагическа стомана, пръчка- Стоманен пълнеж- Втвърдя ва под вода- NSF сертификат за питейна водаLoctite® Hysol® 3463 А&В Магическа стомана е бързо втвърдяващо 2К епокси епило, подходящо за авариен ремонт на метални компоненти. Идеално за уплътняване на течове на резервоари и тръбопроводи, запълване на преоразмерени резби, поправка на пукнатини в корпусиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Единият ми радиатор капе от миналата зима. По литър на половин месец някъде. Лятото като няма парно нали няма проблем директно да свалям радиатора и да действам? Лошото е, че после няма да знам дали съм се справил добре...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Само някой да не си мисли, че лятото системата му е празна!!! Ако е празна ще изгният радиаторите! По принцип трябва да има 2 крана - на входа и на изхода на всеки радиатор - спираш крановете и сваляш радиатора при такива случки...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Само някой да не си мисли, че лятото системата му е празна!!! Ако е празна ще изгният радиаторите! По принцип трябва да има 2 крана - на входа и на изхода на всеки радиатор - спираш крановете и сваляш радиатора при такива случки...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Пробвай с добавката Holts Radwelt. Ако имаш разширителен съд на системата иначе незнам как ще я сипеш вътре. На радиаторите на коли прави чудеса.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар