Проблема е следния: Става въпрос за моето пунто, принципно то се води на 3ти човек ( беше на зет ми - на брат му ) зет ми го купи от брат си, след това ми го подариха на мен (като не беше прехвърляно м/у тях ) . След време реших ( намерих време и събрах пари ) да я прехвърлим на мое име, оправихме нотариално всичко но понеже те са от София, пък аз по ЛК съм от окръга и съответно трябваше да ида в КАТ за СО - Гео милев, там при сменянето на номерата гледат номерата на рама и т.н... оказа се че този на рамата е толкова изгнил (самото място) че чак дупка имаше и не личеше нито 1 цифра... Съответно казаха ни да си я караме така, унищожиха молби и т.н... колата остана по талони на "3ти човек" пък нотариално си е на мое. От доста време не се кара колата и искам да я спра от движение като и платя там каквото е необходимо пък след това разпродажба на части, скрап и т.н....Има ли понятие някой какво "аджеба" трябва да се направи за да се спре тази кола от движение... аз ли трябва да се оправям, "3тия човек" ли , 2мата ли.... откачам вече.... не ми остава време да ида до КАТ да попитам...Така че моля за съвети ?п.с Извинявам се за дъългата история (исках да Ви стане ясно какъв е случая) и множеството правописни и пунктоационни грешки..Поздрави!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
[проблем] Спиране от движение - мнения,съвети
Collapse
X
-
Взимай си договора (оригинал и копие), голям и малък талон, номерата и личната карта. И с всичко на КАТ за да я бракуваш. Там ще им кажеш, че автомобилът се намира в частен имот и си готов. Трябва да ходиш до твоя си КАТ (София-окръг). Ако случайно е записвана в данъчното после с издадения документ от КАТ ще я отпишеш, ако не е записвана няма да ходиш изобщо.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
В кат като не са на твое име талонтие и нищо не могат да направят. Договора не важи пред тях, то иначе всички щяхме да си караме с договор и няма да сменяме талони. Даваш парите на собственика по талон и той да я отпише и оправи нещата, ти поемаш разходите. Просто е.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:В кат като не са на твое име талонтие и нищо не могат да направят. Договора не важи пред тях, то иначе всички щяхме да си караме с договор и няма да сменяме талони. Даваш парите на собственика по талон и той да я отпише и оправи нещата, ти поемаш разходите. Просто е.
Коментар
-
Ами да ти направи едно пълномощно да го представялаваш пред КАТ във връзка с бракуване и спиране от движение на автомобил с Марка... Модер ... с рег.№ ....... и ходи си го бракувай и спирай от движениеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
jorko написа:S_BANKOV написа:Ами да ти направи едно пълномощно да го представялаваш пред КАТ във връзка с бракуване и спиране от движение на автомобил с Марка... Модер ... с рег.№ ....... и ходи си го бракувай и спирай от движениеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:jorko написа:S_BANKOV написа:Ами да ти направи едно пълномощно да го представялаваш пред КАТ във връзка с бракуване и спиране от движение на автомобил с Марка... Модер ... с рег.№ ....... и ходи си го бракувай и спирай от движение
Коментар
-
Emo91 написа:Щом имаш нотариален акт значи сам се оправяш в КАТ.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар