Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В кой от двата града бихте искали да живеете?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Монтана,ама щата в САЩ. Как може така зададен въпрос все едно да питаш дали искаш в ада или в казана на дявола.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

    Коментар


      #17
      Слав написа:
      krasimir_77 написа:
      нито един от двата.
      Слав написа:
      Знам, че въпросът е абсурден и много малко хора биха избрали който и да е от двата града, но приемаме хипотетино, че избора се свежда САМО между тези две опции - коя бихте избрали?
      Още спам някой ?
      Обмисляхте ли взаимно самоубийство, докато спорихте и се ограничихте до тези 2 града? Не ми се вярва, че не, но ако не - то - препоръчвам!

      Коментар


        #18
        Не съм ходил нито в Перник, нито в Монтана... За това избирам Трявна Та, какъв е смисъла на темата?

        Коментар


          #19
          Смисъла е,че всеки си е защитавал някаква теза и за да решат спора,са решили да покажат какво биха избрали повече хора. Смисъла е,че като не ви харесва темата ,може да не пишете вътре,не да препоръчвате самоубийство,в опит да сте интересни.Да леко неправилно е зададе въпроса,защото не са зададени никакви критерии и ВСЕКИ може да си го интерпретира както му е удобно на него.Ако правилно все пак разбирам замисъла,бих избрал Перник. Просто Монтана няма никаква надежда за развитие и преди да си намериш там работа,може да умреш от глад...а и да намериш не е сигурно,че заплатата ще стигне да преживяваш всеки месец . А Перник е съвсем близо до София,респективно и е по-примамлив . НОООО,я погледнете от гледна точна на някой пенсионер?! Не него пенсията му е примерно 200лв ,където и да живее. Но с 200лв в Перник ще живее по-трудно,отколкото в Монтана. Дано ме разбира правилно автора на темата,за да може да ти дадем еднозначен отговор,може би трябва да се уточни от каква гледна точка се избира и по какви критерии
          ex.Мареа ТД100

          Коментар


            #20
            От гледна точка на работещ човек, който иска да води нормален живот - кой град би предпочел ? Просто аз съм от Перник, а той от Монтана. Намираме си причина да се дърляме безмислено...Спора беше къде е по-хубаво да се живее Както и да е. Аз вече му показах резултатите - не му стана приятно и в момента ми е сърдит. Той просто е от хората, които не обичат да "падат по гръб". Ще му мине
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

            На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

            Коментар


              #21
              Имам много приятели, познати, състуденти и дори роднини и от двата града.Над 90% от тези от Перник са едни от най-големите пичове, които познавам извъобще.Тези от Монтана пък доста се припокриват с образа на Гацо Бацов... Относно женската част - ще си замълча многозначително, но съотношението е същото.Перник е много по-добро мято за живеене.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

              Коментар


                #22
                Няколко от колегите ми в офиса в София пътуваха всеки ден от Перник. Както и по-горе писах, в това отношение Перник е за предпочитане. Да не говорим и че Перник е почти 2 пъти по-голям от Монтана.Ако обаче човек има еднакво добре платена работа, и трябва да избира къде от двата града да живее, аз лично бих предпочел Монтана. Природата там е по-красива и се живее по-спокойно.

                Коментар

                Working...
                X