Колеги,възникна лек спор между мен и един колега.Искам безпристрастна гледна точка, а именно - Вашата.Знам, че въпросът е абсурден и много малко хора биха избрали който и да е от двата града, но приемаме хипотетино, че избора се свежда САМО между тези две опции - коя бихте избрали?Благодаря на отзовалите се!Поздрави!Слави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В кой от двата града бихте искали да живеете?
Collapse
X
-
В Перник съм живял една година....ходил съм и в Монтана...Определено бих се спрял на Пк ДОста от историите които се говорят за града са просто мит... Там имам супер добри приятели и ако наистина трябва да избирам между двата града...Перник...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
bubachko
Монтана. И в двата съм ходил по един път, но Монтана-та ми хареса повече. Отделно и не ме кефи идеята че обявиха Перник за най-замърсения въздух в Европа-та. Стига да има работа - навсякъде може да е хубаво.
Коментар
-
Перник.По-красив град е за мен от Монтана.А икономически погледнато,Перник е 100 години напред от Монтана ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
krasimir_77 написа:нито един от двата.Слав написа:Знам, че въпросът е абсурден и много малко хора биха избрали който и да е от двата града, но приемаме хипотетино, че избора се свежда САМО между тези две опции - коя бихте избрали?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Тъй като няма други условия, гласувах с Монтана.По простата причина, че действително мога да живея в Монтана и да пътувам до работата си, а от Перник просто няма как.Иначе - предвид близостта до София, Перник е за предпочитане.П.С. Монтана е единственият областен град, в който никога не съм бил. Или съм бил като много малък и нищо не помня.
Коментар
-
Имам доста приятели от студентските години и в двата града. В Монтана са ми сродни душици - пиьеници, чийто интереси се свеждат до пианьето, яденьето и сръбската музика, които са неизменна част от цялостния процес на съществуванье в северозападнала България...В Перник хората, които познвам нямат нищо общо с общоприетия профил на груб селянин с лошо възпитание и склонност към конфликти. Тъкмо обратното.Въпреки афинитета ми към северозапада гласувах за Перник, не заради близотта със София, а заради по- добрата инфраструктура и демографското превъзходство пред Монтанезиум...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар