Например REMUS как вадят "ръмжащ звук" ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е устройството на спортните изпускателни системи
Collapse
X
-
Просто тръбите им са по-прави, от по-качествена стомана и по-гладки. Освен това различните филтри са от специални материали с по- малко съпротивление. Ефекта е, че изгорелите газове излизат по- лесно и по този начин се подобрява изгарянето в цилиндрите и се вдига КПД на двигателя. Така се постига повече мощност. Звука е вторичен продукт от това - просто излиза с по-висока скорост заради по-малкото съпротивление.Проблема е, че повечето хора гледат само звука (щото е "як"). По тази причина братята китайци правят разни пищялки и гърмялки, които да симулират спортни гърнета по звук, но не и по качество и параметри.
-
ThE_PuNiSHeR написа:ами примерно ако махна гърнето и сложа тръба дали ще е добреНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:ами примерно ако махна гърнето и сложа тръба дали ще е добреEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:ThE_PuNiSHeR написа:ами примерно ако махна гърнето и сложа тръба дали ще е добре
Коментар
-
kiler_4o написа:trace написа:ThE_PuNiSHeR написа:ами примерно ако махна гърнето и сложа тръба дали ще е добреEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Имах два Вартбурга, ама единия го смених за мотор, а другия го продадох на части А иначе за Фиатката не се майтапя - като му сложих всички гърнета както си му е реда, колата си тръгна нормално.И аз винаги съм си мислел, че като се махнат гърнетата колата ще върви повече, ама не.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар