Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля с новата си придобивка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля с новата си придобивка.

Днес се сдобих със поредната 6та машина на FIAT в семеиството. Понеже ползвах пикап Пежо 1,9д и сега с този JTD съм възхитен от вървежа на Доблото невероятна машина. За съжаление ще обявя Купето за продажба въпреки че го толкова го харесвам но уви почти не го карам поне ще може някой да му се кефи както аз на Доблото.
    Прикачени файлове
    Обичам си работата.

Честито.Дълги и безавриини километри.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Честито, колега! Карам такова като служебна кола вече година и половина и мога да ти кажа , че с правилна поддръжка ще те слуша много дълго време
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Честито!Истинско работно магаре!Пожелавам ти много парички да изкараш с него!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито придобивка!
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Честито за баничарката със здраве да си я караш и да те вози както на тебе ти се иска.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честито и безаварийни километри!
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

честита кола и само безаварийни км и попътен вятър
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

Много благодаря за пожеланията.
                  Обичам си работата.

Коментар

Честито и от мен, колега!Живея в Göteborg,Sweden и тук "Doblo"-то никне като гъби след дъжд.Преди няколко седмици видях едно "Doblo" с емблемата на "Opel" . Викам си:"Сигурно нещо не съм видял добре". След няколко дена пак същата работа. След това вече чатнах за какво става дума .
                    SEAT Leon Cupra 300
                    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

^Нарича се Opel Combo ,разликите са само в емблемите :D
                      Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                      Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

То съм си орисан с марката Фиат и до онзи ден се мъчих с един френски Пежо партнер преди него карах и Рено ама сравнение със Фиата са брички за пенсионери повече Френско никога. Доблото има малко кусури липсва резервната гума огледалата не знам защо. не се регулират термостат не е наред и мисля да сложа от рено в маркуча че тоя е 130-150лв.
                        Обичам си работата.

Коментар

Хаирлия да е !!!!
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Бели кахъри са това Гуми по път и над път, термостата вече си му посочил решението, пък огледалата виж да не е някой бушон.
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Re: Да се похваля с новата си придобивка.

Valentin_V написа:
                              Днес се сдобих със поредната 6та машина на FIAT в семеиството. Понеже ползвах пикап Пежо 1,9д и сега с този JTD съм възхитен от вървежа на Доблото невероятна машина. ...
                              Искам да ти пожелая без аварийни километри и само положителни емоции с новозакупеното возило! Голям кеф е новата кола Между другото точно 1,9д на пежо е най-добрият атмосферен дизел!!! И като вървеж, което е учудващо за 64-те му конски сили, а в същото време е адски икономичен! За ЖТД-то ... там няма лошо, просто разкошен двигател, още повече че аз имам впечатления само от първата му версия! Предполагам ,че следващите поколения са в пъти по-добри, кето е страхотно!!!Още веднъж, честито!
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                              X