Днес се сдобих със поредната 6та машина на FIAT в семеиството. Понеже ползвах пикап Пежо 1,9д и сега с този JTD съм възхитен от вървежа на Доблото невероятна машина. За съжаление ще обявя Купето за продажба въпреки че го толкова го харесвам но уви почти не го карам поне ще може някой да му се кефи както аз на Доблото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля с новата си придобивка.
Collapse
X
-
Честито и от мен, колега!Живея в Göteborg,Sweden и тук "Doblo"-то никне като гъби след дъжд.Преди няколко седмици видях едно "Doblo" с емблемата на "Opel" . Викам си:"Сигурно нещо не съм видял добре". След няколко дена пак същата работа. След това вече чатнах за какво става дума .SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
То съм си орисан с марката Фиат и до онзи ден се мъчих с един френски Пежо партнер преди него карах и Рено ама сравнение със Фиата са брички за пенсионери повече Френско никога. Доблото има малко кусури липсва резервната гума огледалата не знам защо. не се регулират термостат не е наред и мисля да сложа от рено в маркуча че тоя е 130-150лв.Обичам си работата.
Коментар
-
Бели кахъри са това Гуми по път и над път, термостата вече си му посочил решението, пък огледалата виж да не е някой бушон."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Да се похваля с новата си придобивка.
Valentin_V написа:Днес се сдобих със поредната 6та машина на FIAT в семеиството. Понеже ползвах пикап Пежо 1,9д и сега с този JTD съм възхитен от вървежа на Доблото невероятна машина. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар