Колебая се между два чисто нови фотоапарата: - Samsung EC-WB100, намален от 400 на 179 лв. С две години гаранция. Вярно, за тази цена е гол - без батерии (4 бр. АА), зарядно, карта памет и калъф. Но поне на външен вид ми изглежда класен апарат, сериозна работа . А и отзивите от ревютата са много добри. Бил е мостра в магазина, не е ясно колко време е прашасвал на щанда и колко хора са го пробвали.- Canon Powershot sx170 - 220 лв., от частно лице. Естествено без гаранция, но пък с налична литиево-йонна батерия и зарядно.Запознатите да помагат в избора . До ден-два трябва да реша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между два фотоапарата
Collapse
X
-
Защото установих, че снимането се е превърнало в хоби за мен и вече търся нещо по-сериозно, от по-висок клас. Иначе канончето, което мисля, че вече продадох (днес замина за Плевен, дано човекът излезе сериозен) е пушка за класа и цената си. А относно това, че фотоапаратите, за които питам, имат само по-голям оптичен зуум от моя, не съм съгласен. Снимането не е само мегапиксели и софтуер.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Защото установих, че снимането се е превърнало в хоби за мен и вече търся нещо по-сериозно, от по-висок клас.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Имал съм самсунг и бях много доволен. Но и аз клоня към канона, като че ли. Притеснява ме, че човекът ги предлага в промишлени количества . Отстъпка за повече от 15... Знам ли, може да са нещо дефектни или проблемни, никаква идея нямам каква им е историята.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
+1 за Канона. Повече от съгласна съм, че фотографията е нещо много повече от пиксели, но според мен ако наистина искаш да се занимаваш с фотография, ти трябва малко по-висок клас, като Canon EOS или Nikon d3200 например.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
Имам още едно колебание - за батериите. Самсунгът е с 4 бр. АА батерии, което със сигурност е демоде, а и зарядното е голямо. Обаче батерии АА има и ще има винаги, а освен това са евтини. Докато литиево-йонните батерии имат някакъв живот и когато този живот свърши, се оказва, че практически е невъзможно да намериш такава оригинална батерия на цена под 100 лв. И човек се принуждава да сменя машинката заради батериите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Още един глас за Канона! Аз имам Canon Powershot sx130 повече от 3 години и прави невероятни снимки и има почти пълни ръчни настройки и ако фотографията ти е станала хоби е добро като за начало в турбосапунерките, но както каза Явор защо не помислиш за EOS серията? На мен вече ми е омръзнал и аз от доста време се оглеждам за нещо в по горния клас но както споменаха по горе е доста ресурсоемко хоби :D Предложението на Явор е доста добро сега като го загледах......Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
snake написа:Имам още едно колебание - за батериите. Самсунгът е с 4 бр. АА батерии, което със сигурност е демоде, а и зарядното е голямо. Обаче батерии АА има и ще има винаги, а освен това са евтини. Докато литиево-йонните батерии имат някакъв живот и когато този живот свърши, се оказва, че практически е невъзможно да намериш такава оригинална батерия на цена под 100 лв. И човек се принуждава да сменя машинката заради батериите.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар