Коцев, верно досаден ставаш. Не минава тема, в която да не бръщолевиш за това, какво е било през комунизма - правила, закони, Белене, любимият ти параграф 22, приравняването на всичко с цигари (доста тъпо), бла, бла, бла.И да, колкото и да отричаш, ти си типичен, заклет комунист. Ти искаш партията да ти казва какво да правиш, да мисли вместо теб, а ти само послушно да изпълняваш:
коцев написа:
Това нагледно показва че Партията навремето ни е научила да спазваме това което се каже .И за това спазваме . Искат винетка - купувам си винетка . Няма ец, няма мец.
В един спор трябва да има две страни . За да е качествен спора трябва всичко да се гледа под лупа.Какво измислено има в това в което съм написал ? Нищо . Преди е имало реди ,но е имало и Белене . Пиша и за двете неща . Явно на теб ще ти харесва да пиша само за Белене и за Слънчев бряг тук в Ловеч.Тогава ти ще ме възнасяш до небесата . :D Пиша и за митинга на БСП. Какво съм излъгал за него ? Това че повече от 90% от хората бяха на след пенсионна възраст? Колкото до спазването на законите ,лоши ,добри съм научен да ги спазвам.Написано е че трябва да имам винетка . Като искам да карам кола купувам винетка. След като съм си закупил тогава вече мога да вдигам врява дали е правилно или не , дали има други начини или не.Така съм научен че върховенството на закона е основното правило. Нищо, че почти всеки закон се тълкува от всекиго според неговото виждане и не се спазва.Те това го пише Коцев.И не искам всеки един да е съгласен с написаното от мен.Нека има и различно написано като твоето . Аз уважавам това което си написал и оставям останалите колеги сами да си направят изводи кое е правилно и кое не. Като видя че две трети не одобряват моето мнение то си правя извода че греша и се съгласявам с болшинството .В което няма нищо лошо според мен. :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
абе чета ви вас двамата и все повече почвам да се чудя да не сте женени един за друг от 30години?Хора що трябва да се карате, и да се разправяте. Винетки ще има и през 2014год. и пак през същата година ще има хора дето ще си ги лепят по блузите преди да си ги сложат на стъклото/знам за човек който го прави само защото после по лесно се чисти от стъклото/, ще има и такива дето ще добяват поредната винетка на стъклото без да са изчистили от предходните 5 години стикерите, ще има и изрядни.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Не, ние не се караме. Но мисля, че е крайно време Коцев да си каже, че милее за "онова" време и би дал всичко да се върне онзи строй. А не да се прави на демократ като казва колко пъти е гласувал за СДС...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Милея за хубавите неща от онова време и искам те да се върнат, а не оня строй. :D Но както се казва : кучетата си лаят ,кервана си върви.
Пак да те питам, Коцев - кои хубави неща имаш предвид и как разбра, че са хубави!?Ако си разбрал, че са хубави по същият начин, по който си разбрал и на кого е бил "митинга", ще побързам да те информирам - нищо, ама нищо не си разбрал - ако и да си двойно по-голям от мен.Така ти се иска да си ги разбрал, Коцев. И ти се иска и ние така да ги разберем - надявам се, че опитите ти са безуспешни.Защото Коцев, митинга - не беше на БСП. Той беше на ДПС и БСП. И 90% от хората на него не бяха пенсионери. Бяха цигани и хора, определящи се като турци. Такива, които не искат църква в селото - искат джамии. А лидерите им, искат до къщата на Левски - нова джамия да вдигнат, бяла. С високо и лъскаво минаре. Но вероятно ти не си присъствал на него, а си се осведомил от ТВ7? Така ли ви казаха там? Че е на БСП? Иначе е вярно Коцев - 90% от хората са като всички 95% от хората - беззъби и нещастни бедняци. Българи, имам предвид. А колко души, Коцев имаше на побоя на 23-ти юли? А на побоя през ноември? Там колко души и какви бяха - помниш ли? Ти с тях ли искаш да се подиграваш, като натякваш постоянно за хубавото ви време?ОСтани си там - в него.
PASSARELLA, явно спора с теб по интернета не се получава. :D Дано времето в бъдеще ни събере очи в очи и тогава да си изясним нещата.Уважавам това дето написа ,нямам какво друго кажа .Пожелавам ти здраве и весело изкарване на коледните празници. :D А колкото до винетките,гражданската отговорност и спазването на закона за движение по пътищата това трябва да е основно задължение на всеки един водач на превозно средство.Всякакво шакълкавене и не спазване на горните неща води до лоши последствия.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Няма спор, Коцев. За какво да има спор!? Не правилно се изразяваш. Всичко, което онова време положително е създало, е видяно и копирано от Запада. Онова време нищо смислено не е успяло да роди. Нищичко. И ако гледаш правилно на нещата, не би съжалявал за отминалото време - защото то и неговите деца не са си отишли. И през 89-та скачахме срещу Станишев - и през 2013 пак скачаме срещу Станишев. 23 години - и все Станишев.А нещата друго яче можеха да бъдат, ако веднъж завинаги Станишевци и отрепките, които създадоха бяха изметени, заедно със спомена за тях - това е истината.
Нещо не ти улових мисълта, за което сигурно вината е моя. Все пак да ми разясниш:
PASSARELLA написа:
...Всичко, което онова време положително е създало, е видяно и копирано от Запада...
Т.е. ИМА нещо положително, което Запада го е копирал и въвел. Нали така се разбира?
PASSARELLA написа:
...Онова време нищо смислено не е успяло да роди. Нищичко...
Ъъъ, уж има, пък сега няма... Последно?
PASSARELLA написа:
...И през 89-та скачахме срещу Станишев - и през 2013 пак скачаме срещу Станишев. 23 години - и все Станишев...
Тук предполагам го казваш образно, имайки предвид "червените" предполагам. Нали? Щото Станишев през 89 си е нямал хабер, че ще управлява БГ след 16 години.
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
От винетка,че до джамия стигнахте,ебати абсурдистана!!!Мислех ,ако сменя марката автомобил,да не сменям автофорума,защото тук има повечко разумни люде...е не би Все едни и същи са във всички форуми,поне в другия едно нещо ще ме прави по-съпричастен-марката на автомобила! Това отклонение,който умее да мисли,ще го разбере ПРАВИЛНО!!! Винетката си е винетка и нейната такса,респективно глоба за неналичие е ЕДНАКВА ЗА ВСИЧКИ. Дали сте комуняги,фашисти,ленинисти,сталинисти,франкофили циганофоби и каквито и да се определяте.!!!
...Всичко, което онова време положително е създало, е видяно и копирано от Запада...
Т.е. ИМА нещо положително, което Запада го е копирал и въвел. Нали така се разбира?
Не, аз го разбирам, че е видяно и копирано тук, от Запада. Копирано от там, пейстнато тук.
sok1 написа:
PASSARELLA написа:
...Онова време нищо смислено не е успяло да роди. Нищичко...
Ъъъ, уж има, пък сега няма... Последно?
Точно де - и да е имало нещо положително, то не е родено от комунизма, а е копирано от Запада.Но стига офтопик. Аз лично трудно бих заел страна. Да, трябва всеки да плаща за винетка за всяка от колите си. Така казва законът. Но няма как да не се опиташ да спестиш някой лев, който знаеш, че няма да отиде по предназначение, а ще бъде откраднат.Дали могат да те глобят за залепена с плюнка винетка и какво би се решило евентуално в съда - не мога да кажа.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
спора явно касае до каква степен си бай ганьо ...като имаш 2 коли , само на 1ната ли плащаш гражданска ? отлепвай я и нея и прегледа ...който си има брада, да си купи гребен .. Никога няма да станеме бяла държава , благодарение на бай ганьовщината...Няма основателна причина да пишеш с огромни червени букви. Мнението е в нарушение на т. 1.6 от правилата на форума.Може да продължите обсъждането на политиката в съответната за това тема. Ключ.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар