todorakiggg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глоба за неправилно залепена винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Батки, взимайте си по 2 винетки ако искате за всяка кола, всеки сам си решава как да нагуши държавата, мене чесно казано ме е яд че винетките ги сложиха в графата "държавни ценни книжа" иначе с кеф щях да си понапечатам малко.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
коцев написа:Отново влязохме в Параграф 22 и в тази тема . :Dex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ако човек няма 70лв за винетка ,то би следвало и кола да няма .Това са 5лв на месец или ако си пушач е една кутия на месец по малко. :D И мен ме е яд че на 13 ноември дадох 25лв за месечна винетка за Пандата и сега не смея да излезна извън града с нея, а ще чакам Новата година , нищо че съм си купил две винетки за следващата година .Страх лозе пази . Ако зависеше от мен то за 25лв винетката би следвало да поне за три месеца .
Коментар
-
pplk написа:По твоята логика е редно да плащаш една ГО и един данък в общината, така или иначе само една е в движение, другите са пред блока. А за какво са ти три коли, при условие, че караш само една, си е лично твоя работа. Отделно, никой не те е накарал да купуваш годишна винетка, има седмични и месечни. Купуваш за автомобила, който караш в момента.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Дадох само като пример ГО и данъка към общината/отива за общинската инфраструктура,/, като нещо законово регламентирано у нас, без да коментирам до колко са справедливи. На всички е ясно, кого обслужва ГО.Конкретно за казуса с Н на брой автомобили, има възможност за закупуване на седмични или месечни винетки. Никой не ти е опрял пистолет в главата, да купуваш годишна. А защо няма дневна, примерно, не е трудно човек да се досети.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
коцев написа:Исках лекичко да подскажа ,че ние пенсиите сме живяли по онова време и чат-пак сме били научени да спазваме правилата ...... иначе Белене ни чакаше .
Коментар
-
Айде още малко вода ще ти налея във воденицата ти. По горе съм казал самата истина . Не видя ли на митинга на БСП че 90% от хората бяха на моята възраст.Това нагледно показва че Партията навремето ни е научила да спазваме това което се каже .И за това спазваме . Искат винетка - купувам си винетка . Няма ец, няма мец.
Коментар
-
Не съм сигурен дали форумът ни е представителна извадка на БГ популацията.Ако е така - жална ни майка. Мислещи със собствените си глави индивиди почти не се срещат.Другите гласуват за робовладелците си и спазват правилата им...,, Пфуууууу......VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Жална ни майка ли?А бе, защо когато напуснат границите на милата ни родина и най-бандитизираните "роми" стават света вода ненапита?Как могат хората да спазват правилата, които сами са си наложили?И как тези правила могат да важат за всички, само в България не става?Хората са постигнали върховенството на закона ... нека юристите го преведат, но според мен това значи, че всички трябва да спазват установените норми и правила, а другите самото общество ги отстранява!500 + 45 години е имало "лоша" държава, психологията е изкривена и не само трябва да измрат поколение - две, а май и ние, последните, които помним "преди" ... Баси, как се ядосах!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ЗАЩОТО ТАМ ПРАВИЛАТА СА УМНО ИЗМИСЛЕНИ ОТ ХОРА, А НЕ ОТ 240 КОРУМПИРАНИ КУКЛИ НА КОНЦИ!!! п.п . Как се ядоса - много ми е чудно?Чорапите ли си разплете?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Коцев, верно досаден ставаш. Не минава тема, в която да не бръщолевиш за това, какво е било през комунизма - правила, закони, Белене, любимият ти параграф 22, приравняването на всичко с цигари (доста тъпо), бла, бла, бла.И да, колкото и да отричаш, ти си типичен, заклет комунист. Ти искаш партията да ти казва какво да правиш, да мисли вместо теб, а ти само послушно да изпълняваш:коцев написа:Това нагледно показва че Партията навремето ни е научила да спазваме това което се каже .И за това спазваме . Искат винетка - купувам си винетка . Няма ец, няма мец.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Добре де, КОЛКО се ядосах! Прав си - например в САЩ конституцията е създадена на база обичаите и традициите на нациите, съставящи населението на Америка!Само че, на мен ще ми е интересно да прочета конституция, включваща ромските обичаи ... Идеята тук е, че държавата умишлено (леле мале) или от некадърност (пази боже) създава варианти за избягване на законовите наказания ... За държавата, която неумишлено включих в дискусията, наказанието за второ деяние от същия тип е ЗАТВОР ... първото е глоба!И въпреки добронамереността никой не ти позволява да вършиш незаконни неща, не знам съвест ли е или промит мозък, но за мен това е ЗАКОНОВА държава!За повечето българи това е ПОЛИЦЕЙСКА държава!Що ли?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар