Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгоря ли някой покрай тая реклама?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изгоря ли някой покрай тая реклама?

http://www.ecovapor-tips.com/bg/Купи ли си някой това чудо и дали това не е кьорфишек?
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Що се бъзикаш? :D :D :D
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

E, чак да се бъзикам.Просто ми стана жал за бензиностанциите ,че горките ще хванат паяжина .

Коментар

Няма ли да има обновяване на емотиконите? Крайно време е да има facepalm, вместо да се чудим откъде да търсим картинки :D Искам и емотикон-прасе, трябва ми за една друга тема
        Прикачени файлове
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Бе имате си в Ловеч един даскал от Механотехникума, дето прави водородни клетки...
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Всичко е до психическа нагласа, трябва да сме с положителни мисли. Даже мисля че спокойно може разхода да падне на 2 литра на 100км Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Работи, на мен ми свали разхода наполовина, другия месец ще си купя разклонител за запалката и ще монтирам още две, така ефекта, който очаквам е резервоара да ми се пълни
              Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
              Fiat Tipo 1991 - ex
              Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Само не мога да разбера, как инженерите от ФИАТ, Мерцедес, БМВ, Фолксваген и т.н. са толкова изостанали, та не са приложили тая "технология" фабрично в автомобилите, че да станат конкурентно способни, ами се налага някакви неизвестни китайчета да измислят тия свръх-космически технологии, че да оправят грешките на автомобилопроизводителите?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Този, дето е правил ревюто е пълен некадърник и не знае как да позлва уреда. Ето при мен какъв разход ми даде:
                  Прикачени файлове
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ясна е далаверата . Отивам да си поръчам четири та да поставя по две на колите си и като им напълня резервоарите та чак през 2015 г пак ще зареждам.

Коментар

коцев написа:
                      Ясна е далаверата . Отивам да си поръчам четири та да поставя по две на колите си и като им напълня резервоарите та чак през 2015 г пак ще зареждам.
                      Недей ще ти изветрее бензина а после няма точене
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ще те послушам. :D :D :D

Коментар

Кaто прочетох,че е кaто флaшкa и се постaвя в зaпaлкaтa ми се изясни кaртинкaтa.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
                            Кaто прочетох,че е кaто флaшкa и се постaвя в зaпaлкaтa ми се изясни кaртинкaтa.
                            Демек, ако не е флашка, а се закача директно на генератора, акумулатора и има индуктивна връзка с компа, ще се замислиш за покупка? :D
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                              sharpradi написа:
                              Демек, ако не е флашка, а се закача директно на генератора, акумулатора и има индуктивна връзка с компа, ще се замислиш за покупка? :D
                              Нямa дa се зaмисля дa купувaм тaкивa глупости.Колегa , a кaк от зaпaлкaтa ще си смъкнеш рaзходa рaзходa нa гориво.Искaм товa дa ми обясниш технически.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                              X