http://www.ecovapor-tips.com/bg/Купи ли си някой това чудо и дали това не е кьорфишек?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоря ли някой покрай тая реклама?
Collapse
X
-
Работи, на мен ми свали разхода наполовина, другия месец ще си купя разклонител за запалката и ще монтирам още две, така ефекта, който очаквам е резервоара да ми се пълниAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Само не мога да разбера, как инженерите от ФИАТ, Мерцедес, БМВ, Фолксваген и т.н. са толкова изостанали, та не са приложили тая "технология" фабрично в автомобилите, че да станат конкурентно способни, ами се налага някакви неизвестни китайчета да измислят тия свръх-космически технологии, че да оправят грешките на автомобилопроизводителите?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
коцев написа:Ясна е далаверата . Отивам да си поръчам четири та да поставя по две на колите си и като им напълня резервоарите та чак през 2015 г пак ще зареждам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
sharpradi написа:Кaто прочетох,че е кaто флaшкa и се постaвя в зaпaлкaтa ми се изясни кaртинкaтa.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:sharpradi написа:Кaто прочетох,че е кaто флaшкa и се постaвя в зaпaлкaтa ми се изясни кaртинкaтa.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар