Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгоря ли някой покрай тая реклама?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С екскременти не правете експерименти, за не стане с тоз фекал - грешка ФАТАЛ и 70 лв. пропилял!Аз няма къде да го включа при мен. И по разклонителите няма място в колата, щот е плетеница от жици.То радардетектор ли не щеш, видеорегистратор ли няма, телефони , таблети, само сателитна чиния още няма, но за такова ефтино "чудо" на техниката няма да купувам нов разклонител!
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Купи се бе няма да съжаляваш, мога да ти гарантирам
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз имам по-добра оферта!Нека всички мераклии за по-малък разход ми преведат веднага по 40 лева!След това да ходят на работа 4 дена с велосипед и с колата само в петък!Гарантирам иконими в гориво около 4/5. Т.е. ако до сега разходът ви градско е бил 10 л / седмица, то ще стане 2 л / седмица!!!!!!!Гарантирано! Освен това ще въздействам върху разхода на автомобилът ви и по методите на Кашпировски :D

Коментар

Дай си банковата сметка де...
          Fiat Punto 1,7 td
          Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

Аз мойта кола си я бутам и икономията е 100%! Да си гледат работата тия с техните евтини джаджи!
            Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
            ex-Fiat Stilo 1.9JTD
            ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Малко ми прилича на тази реклама http://bgsave.com/
              FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

marmil написа:
                Малко ми прилича на тази реклама http://bgsave.com/
                Как малко,бе-то си е 1:1.
                PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

А бравото на баща ми има сложено такова, купихме го преди 1 година от китайски сайт за около 3 до 5 долара, баща ми казва, че няма този ефект, но има малко подобрение говорим от порядълка на 0.4 до 0.6 литра на 100 км.И ми обясняваше още нещо за тока по колата, че бил по-добре.Ред. http://www.banggood.com/Wholesale-12...908.htmlЕто това е Който желае може да си го поръча.Поръчвал съм много пъти от този сайт има тракинг номер срещу 1.80 допълнително (няма доставка).
                  Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                  Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                  Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Последният коментар е по-близо до истината. Като се има предвид, че когато генераторът се натовари сериозно затормозява и двигателя, може да се предположи, че електроника, която регулира токовете в инсталацията, вероятно ще доведе до някакъв положителен ефект. Но той ще е минимален. В смисъл, че инвестицията едва ли ще се изибие, докато автомобилът е наша собственост :D
                    Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                    Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Аз също вчера говорих с един приятел който е с Ситроен. Каза че го има от 3 години, преди да го сложи колата му е горяла около 14, след като го е сложил без да регулира и тн си му дава 12 до ден днешен. Всеки ден ходи до работа и се връща и това с години, така че може би има някаква доза истина, но не 75-80%>..
                      BMW E46 coupe
                      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Абе вие последните трима изобщо ползвате ли си главите? "Електроника, която регулира токовете в инсталацията". Каква електроника? 2 електролитни кондензатора, съпротивление и един свето диод са електроника регулираща нещо??? Ако много не ме домързи и ако темата остане отворена ще пусна снимка на най-технологичния "регулатор" от подобен тип, най-технологичен, защото е с доста повече елементи включително чип, но дори за дилетанти на тема електроника ще стане ясно, че чипа служи единствено да кара диодите да мигат, но можеха да го спестят с 2 мигащи диода . Всички уреди от този сой са нищо повече освен измама - като наколенките на доктор Ливайн и каната, която прави калция във водата на магнезий... Да не споменавам и всякакви подобрители на водородното изгаряне свързани с вода за източник на енергия...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                          Абе вие последните трима изобщо ползвате ли си главите? "Електроника, която регулира токовете в инсталацията". Каква електроника? 2 електролитни кондензатора, съпротивление и един свето диод са електроника регулираща нещо??? Ако много не ме домързи и ако темата остане отворена ще пусна снимка на най-технологичния "регулатор" от подобен тип, най-технологичен, защото е с доста повече елементи включително чип, но дори за дилетанти на тема електроника ще стане ясно, че чипа служи единствено да кара диодите да мигат, но можеха да го спестят с 2 мигащи диода . Всички уреди от този сой са нищо повече освен измама - като наколенките на доктор Ливайн и каната, която прави калция във водата на магнезий... Да не споменавам и всякакви подобрители на водородното изгаряне свързани с вода за източник на енергия...
                          Tова е високотехнологично, ти хич не го разбираш
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Много висока технология.Да не би да е извънземна ?
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Пък и ако сложиш две такива устройства в автомобила спокойно можеш с един литър бензин да се возиш цяла година .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мерси,че ме подсети.Започвам много да се забавлявам с тази тема.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X