Ами ако е пък истина ??? Я вижте колко хора карат почти без пари .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоря ли някой покрай тая реклама?
Collapse
X
-
Не мога да ви разбера, заради такива като вас науката не напредва и тъпче на едно място.Посредством тази хипер-мега-ултра-микро-HD технология и две туби нафта американците си карат совалките до международната космическа станция. Сега това че първо сте спали в часовете по математика и не можете да си сметнета разхода и това че уредите на колите ви не отчитат правилно е единствено ваш проблем. пп Е*@$N кви глупости написахКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
коцев написа:Ами ако е пък истина ??? Я вижте колко хора карат почти без пари .I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Абе историята познава какви ли не случаи. :D Навремето по комунистическо имах и Застава Юго и Трабант 601. С Трабанта ходех навсякъде из града по адреси за ремонт на телевизорите . Та ме попита веднаж един който се беше купил Трабант колко гори моя . Рекох му че около 3л защото съм го направил като Симсонка и съм му затапил едната свещ та да работи на един цилиндър и така гори наполовина . И човека направи тая глупост, та да не ви разправям за последствията после . :D :D
Коментар
-
То някога и Земята са мислили за плоска ама.... :P Всички велики открития са оценявани след време :P А и нали знате,за всичко са виновни американците А аз лично смятам че при нас няма ефект заради качеството на горивата :P Друго си е с китайски бензин или нафта :P А и на бензиностанциите се стремят да постигнат обратния ефект винаги: :P При мен в 30л.бутилка доста често са ми сипвали отгоре,даже един като ми сипа 38л,при условие че отидох на газ,го помолих в 2л.бутилка от кола да ми сипе 3 л. бензин и тая гад отказа. :D
Коментар
-
Аз пък вярвам и ще го купя, защото има логика в действието му от техн.гледна точка:1.Щом се включва към запалката, няма да мога да ползвам самата запалка и от там ще се спести ток и цигари.2.Това ще помогне за преконфигуриране на електронния слой на атомите на въздуха в гумите, което довежда до по малко съпротивление при търкаляне на гумите при спускане в наклонения участък "Кайн Боаз".Като се има в предвид че минавам от там на всеки 8 години веднъж, ще спестя около 3,3 литра.3.И не на последно място, това устройство разтваря в горивото въглероден двуокис, който изгаря в двигателя. Доказано е, че ще помогне и за намаляването на парниковия ефект на земята и правилния разтеж на зелените еуглени на дъното на река Конко в Африка.Ще се възтанови също така и неспокойния сън на някои дребни видове гризачи на тавана на комшията на В.Чонто от с. Узурунги на 4 км от Границата на БУРУНДИ.Така, че и вие си го купете и не се съмнявайте като типични българи, лайци тайива...Fiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
-
Чувал съм за един експериментатор, който е казал че емпиризма е като муха в гората-може да кацне на хубаво цвете или разплъокана еленска фашкия(демек много е важно кой и с какво ще експерементира за да има резултат)Тая джаджа е май към еленската фашкия от към резултат...недейте я разбутва че мирише.Fiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар