Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгоря ли някой покрай тая реклама?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами ако е пък истина ??? Я вижте колко хора карат почти без пари .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Нямa тaкъв филм.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

style34 написа:
        Този, дето е правил ревюто е пълен некадърник и не знае как да позлва уреда. Ето при мен какъв разход ми даде:
        Още не се е разработил "уредът". Трябва още да пада разхода...Напъни го. :P
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не мога да ви разбера, заради такива като вас науката не напредва и тъпче на едно място.Посредством тази хипер-мега-ултра-микро-HD технология и две туби нафта американците си карат совалките до международната космическа станция. Сега това че първо сте спали в часовете по математика и не можете да си сметнета разхода и това че уредите на колите ви не отчитат правилно е единствено ваш проблем. пп Е*@$N кви глупости написах
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Е*@$N кви глупости написах
            Не си , не си .

Коментар

коцев написа:
              Ами ако е пък истина ??? Я вижте колко хора карат почти без пари .
              Бай Иване, ти си човек врял и кипял.Я кажи, колко българи ще кажат:Тц, прецаках се, дадох 70 лв за този боклук и той не работи!
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

S_BANKOV написа:
                пп Е*@$N кви глупости написах
                Е*@$N, не бях виждал да се пише по този начин "Е*@$N"!
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Абе историята познава какви ли не случаи. :D Навремето по комунистическо имах и Застава Юго и Трабант 601. С Трабанта ходех навсякъде из града по адреси за ремонт на телевизорите . Та ме попита веднаж един който се беше купил Трабант колко гори моя . Рекох му че около 3л защото съм го направил като Симсонка и съм му затапил едната свещ та да работи на един цилиндър и така гори наполовина . И човека направи тая глупост, та да не ви разправям за последствията после . :D :D

Коментар

И тук се забавлявам добре
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

То някога и Земята са мислили за плоска ама.... :P Всички велики открития са оценявани след време :P А и нали знате,за всичко са виновни американците А аз лично смятам че при нас няма ефект заради качеството на горивата :P Друго си е с китайски бензин или нафта :P А и на бензиностанциите се стремят да постигнат обратния ефект винаги: :P При мен в 30л.бутилка доста често са ми сипвали отгоре,даже един като ми сипа 38л,при условие че отидох на газ,го помолих в 2л.бутилка от кола да ми сипе 3 л. бензин и тая гад отказа. :D

Коментар

Аз пък вярвам и ще го купя, защото има логика в действието му от техн.гледна точка:1.Щом се включва към запалката, няма да мога да ползвам самата запалка и от там ще се спести ток и цигари.2.Това ще помогне за преконфигуриране на електронния слой на атомите на въздуха в гумите, което довежда до по малко съпротивление при търкаляне на гумите при спускане в наклонения участък "Кайн Боаз".Като се има в предвид че минавам от там на всеки 8 години веднъж, ще спестя около 3,3 литра.3.И не на последно място, това устройство разтваря в горивото въглероден двуокис, който изгаря в двигателя. Доказано е, че ще помогне и за намаляването на парниковия ефект на земята и правилния разтеж на зелените еуглени на дъното на река Конко в Африка.Ще се възтанови също така и неспокойния сън на някои дребни видове гризачи на тавана на комшията на В.Чонто от с. Узурунги на 4 км от Границата на БУРУНДИ.Така, че и вие си го купете и не се съмнявайте като типични българи, лайци тайива...
                        Fiat Punto 1,7 td
                        Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

Абе има си полза от тая джаджа. :D В един апартамент ако имаш черни контакти и ги смениш с бели веднага икономисваш с една трета от консумацията .Оказва че белите контакти не оказват такова влияние на токовете на Фуко както черните и от там пада и консумацията . Но си требе експерименти .

Коментар

абе требва ама на мен тати ми е казал с ток експерименти да ни си правя
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Науката изисква и жертви.

Коментар

Чувал съм за един експериментатор, който е казал че емпиризма е като муха в гората-може да кацне на хубаво цвете или разплъокана еленска фашкия(демек много е важно кой и с какво ще експерементира за да има резултат)Тая джаджа е май към еленската фашкия от към резултат...недейте я разбутва че мирише.
                                Fiat Punto 1,7 td
                                Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

Working...
                                X