Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв мултицет да си купя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе да ти кажа,не си купувай мултицет от битаците. Иди в магазин за техника,примерно както ти казаха конрад и си купи какъвто си избереш. Може и да не им се е случвало на колегите,но аз съм сменил поне 10 милтицета и не всички работят коректно. И като ти казвам това имам впредивд следното: един не мереше точно съпротивление(играеше между няколко величини и никога не спираше на едно място) друг не работеше правилно при мерене на постоянно напрежение,при променливо всичко си беше наред,а един изобщо не тръгна НИКОГА Тук говорим и за тия от 5-8 лева разбира се ,купувани от тържища,като Димитровградското. Затова купувайки си от магазин за специализирана техника,можеш да го купиш и направо на място да го изпробвате дали всичко му е наред. Иначе съм страшно доволен от машинката ,с която за последно работих(преди да я подаря на един колега) ,беше от тоя вид със гумирано "дъно" За тия пари дето струваше 15лв,работеше повече от добре
    ex.Мареа ТД100

Коментар

коцев написа:
      Като човек който си изкарва хляба 40 години боравейки с такива уреди мога да кажа че Явор е напълно прав.Имам най различни от евтини по евтини и от скъпи по скъпи.За тая цел за която го искаш уред до 10лв те най устройва.
      Коцев, продай ми онзи стрелковия, най-долу вляво на снимката веее....!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Уф , няма начин братко. Купих го от пазаря пред десетина години за 20лв и се оказа че мери много точно . Четири стрелкови имам и не си ги давам че мисля още 40 години да работя .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          Уф , няма начин братко. Купих го от пазаря пред десетина години за 20лв и се оказа че мери много точно . Четири стрелкови имам и не си ги давам че мисля още 40 години да работя .
          М да, вярно са много добри, имах стар руски, който за жалост изпуснах и стана само на стрелки, а сега такива вече не се намират.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Те си останаха май най-добрите - и баща ми има 3-4 различни стрелкови, отделно аз съм му подарил един 6 левов китаец и свестни ампер клещи преди години.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А с Унигора работя вече 40 години от 1973г го имам . :D

Коментар

Ние имаме няколко ей такива:

Коментар

Ц20. Железен Руски уред . :D

Коментар

Аналоговите никога няма да бъдат надминати от дигиталните-ФАКТ,но малко хора могат да мерят правилно с тях Особено съпротивление например А колко често при неправилно мерене се допуска "грешка от паралакс" не е истина. Ако си купуваш аналогов,,когато мериш ВИНАГИ заставай така срещу уреда,че да не виждаш отражението на стрелката върху огледалната повърхност под нея. Това го казвам на пича,който иска да си купува мултицет,не на старите кучета
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Последната ми придобивка от пазара е този казват че е американски . SIMPSON

Коментар

Намерете един свестен стрелкови веееее!!! Моя по невнимание го изгорих, полски, жесток уред беше! Требе се ходи на битака май...
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ти па и ти, в тоя съвременен свят да ходиш навън... Заповядай: http://prodavalnik.com/multetset-i37838555

Коментар

Yavor написа:
                            Ние имаме няколко ей такива:
                            Явка, точно такъв имах и го изпуснах, вярно беше железен.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да обобщим съветите дотук:Колега, ако нямаш много опит със стрелкови измервателни уреди, по-добрият вариант е един електронен за около 15 - 20 лв., но купен от магазин, не от битак.Както посочиха колегите по-горе в магазин връщането на некачествен уред винаги е по-лесно.Аналоговите измервателни уреди, въпреки точността си имат някои минуси - по-сложни са за работа, по-капризни за повърхността, върху която работят и т.н.
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                              X