Emo91 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Струва ли си да купя трошка за да ходя на работа?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А е пичове, кво обяснявате изобщо? С въпроси от сорта един литър нафта дали се равнява на 10 литра газ за кво си говорим? Че и не стига, че грам нищо не хваща от коли, все едно е паднал от Сатурн, ами и недоволства и акъли дава. Явно иска поне Ауди А7 за макс 1400 лв.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:А е пичове, кво обяснявате изобщо? С въпроси от сорта един литър нафта дали се равнява на 10 литра газ за кво си говорим? Че и не стига, че грам нищо не хваща от коли, все едно е паднал от Сатурн, ами и недоволства и акъли дава. Явно иска поне Ауди А7 за макс 1400 лв.
Коментар
-
dubi95 написа:style34 написа:А е пичове, кво обяснявате изобщо? С въпроси от сорта един литър нафта дали се равнява на 10 литра газ за кво си говорим? Че и не стига, че грам нищо не хваща от коли, все едно е паднал от Сатурн, ами и недоволства и акъли дава. Явно иска поне Ауди А7 за макс 1400 лв.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Лично ще се погрижа да не се заключва докато не се назабавляваме...А пича иначе е яко трол Ела да ти дам кола след 2000 година " качваш се и караш" ама си приготви малко повече пари. Щом ще го раздаваш охрана на летището бързо ще ги избиеш. Че и е черна и с кожа и със затъмнен джам, баш като за охранител...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Лично ще се погрижа да не се заключва докато не се назабавляваме...А пича иначе е яко трол Ела да ти дам кола след 2000 година " качваш се и караш" ама си приготви малко повече пари. Щом ще го раздаваш охрана на летището бързо ще ги избиеш. Че и е черна и с кожа и със затъмнен джам, баш като за охранител...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
dubi95 написа:Малко оффтопик Yavor може ли да ме уредиш на работа, на 18г съм от София, уча в момента кинотехника,аудио и видеосистеми и имам добри умения с техника.Ще съм ти много благодарен да ми помогнеш.Все пак като наще няма да ми купят нов компютър, се налага аз да си го купя , като работа.Благодаря ти предварително.Имам предвид работа за 800 лева.Извинявай, ако съм нахален.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар