Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си да купя трошка за да ходя на работа?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Emo91 написа:
    Затова ли аз четвърти ден обикаляне по цял ден не мога да намеря за 2800лв кола 2000г и то която да има най-много 200-300лв работа в нея. Намери ми една и на мен "качвам се и карам" даже за 2800 като гледам поне 2004 ще намериш.
    Заповядай http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=52m683

Коментар

Е ти страшни коли му предложи Айде, Пунтото иди-дойди, ама 156 ще глътне още толкова за по-малко от година :D

Коментар

А е пичове, кво обяснявате изобщо? С въпроси от сорта един литър нафта дали се равнява на 10 литра газ за кво си говорим? Че и не стига, че грам нищо не хваща от коли, все едно е паднал от Сатурн, ами и недоволства и акъли дава. Явно иска поне Ауди А7 за макс 1400 лв.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
          А е пичове, кво обяснявате изобщо? С въпроси от сорта един литър нафта дали се равнява на 10 литра газ за кво си говорим? Че и не стига, че грам нищо не хваща от коли, все едно е паднал от Сатурн, ами и недоволства и акъли дава. Явно иска поне Ауди А7 за макс 1400 лв.
          Случайно 1л дизел не се равнява на 10л газ , или????

Коментар

dubi95 написа:
            style34 написа:
            Случайно 1л дизел не се равнява на 10л газ , или????
            А 1 кг. круши равнява ли се на 10 кг. портокали?Обясни си въпроса:Как се равнява - по калорична стойност, по разход, по обем?Как точно?Моля!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

За мен това е трол...
              BMW E46 coupe
              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
                За мен това е трол...
                +1 И цели 5 страници му уйдисват на акъла?!
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Това е темата на месеца !!!!!!!! Много се забавлявам и искрено се надявам да не бъде заключена(изтрита) поне още няколко дни.
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Лично ще се погрижа да не се заключва докато не се назабавляваме...А пича иначе е яко трол Ела да ти дам кола след 2000 година " качваш се и караш" ама си приготви малко повече пари. Щом ще го раздаваш охрана на летището бързо ще ги избиеш. Че и е черна и с кожа и със затъмнен джам, баш като за охранител...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      Лично ще се погрижа да не се заключва докато не се назабавляваме...А пича иначе е яко трол Ела да ти дам кола след 2000 година " качваш се и караш" ама си приготви малко повече пари. Щом ще го раздаваш охрана на летището бързо ще ги избиеш. Че и е черна и с кожа и със затъмнен джам, баш като за охранител...
                      Излъжи и че е бронирана вземе ти повярва :DКофти е, че човека се надява на такива неща, силно се надявам да е трол...
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

dubi95 написа:
                        Малко оффтопик Yavor може ли да ме уредиш на работа, на 18г съм от София, уча в момента кинотехника,аудио и видеосистеми и имам добри умения с техника.Ще съм ти много благодарен да ми помогнеш.Все пак като наще няма да ми купят нов компютър, се налага аз да си го купя , като работа.Благодаря ти предварително.Имам предвид работа за 800 лева.Извинявай, ако съм нахален.
                        Потрес..
                        BMW E46 coupe
                        Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Чакай сега,..?? От другата тема разбрах, че се налага да работиш за да си купиш компютър. А за да ходиш на работа пък, искаш кола за 1500лв. Знаеш ли какъв комп. ще си вземеш за 1500лв. В такъв случай не ти трябва нито работа, нито кола
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Е да но той вече каза че няма парите и за кола..
                            dubi95 написа:
                            В момента нямам пари , а и искам кола без неща за смяна . Твойта кола щом е 1995 повече от 800 лева не бих дал, при положение , че има за смяна Амортисьори.
                            BMW E46 coupe
                            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Не мога да спра..съжелявам//Може да продължите разговора в "Чат-тема". Ключ.
                              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                              X