аз пък не мога да разбера къв е тоя зор, като 2014год. пускат метрото до летището и тая кола дето ще си я купиш ще стой като паметник, също като моята пред блока. Просто ще осъзнаеш реалната възможност да ходиш по домашни чехли на работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Струва ли си да купя трошка за да ходя на работа?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Yavor написа:Ти по спомени си имаше една такава Корса, ама я махнаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колега аз в момента си търся нова кола и предполагам до няколко дни моето Пунто 1.1 с газова ще е за продан. Ще му търся ~ 1500лв. С 2 комплекта гуми и технически без забележки. Има леки козметични забележки от смотаняците дето си отварят вратите и удрят съседните, иначе ръжда и подобни няма. Ако имаш интерес ми драсни едно ЛС като реша да я пусна за продан да ти върна отговор, иначе и аз съм в Надежда. Колкото до въпроса, едва ли ходиш само на работа и обратно все ще ти се потрябва събота и неделя да отидеш някъде на разходка, гости и тн. Плюса на малкия двигател е ниска гражданска и малък данък.П.С. Амортисьорите на багажника са за смяна като минусBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Emo91 написа:Колега аз в момента си търся нова кола и предполагам до няколко дни моето Пунто 1.1 с газова ще е за продан. Ще му търся ~ 1500лв. С 2 комплекта гуми и технически без забележки. Има леки козметични забележки от смотаняците дето си отварят вратите и удрят съседните, иначе ръжда и подобни няма. Ако имаш интерес ми драсни едно ЛС като реша да я пусна за продан да ти върна отговор, иначе и аз съм в Надежда. Колкото до въпроса, едва ли ходиш само на работа и обратно все ще ти се потрябва събота и неделя да отидеш някъде на разходка, гости и тн. Плюса на малкия двигател е ниска гражданска и малък данък.П.С. Амортисьорите на багажника са за смяна като минус
Коментар
-
Ако амортисьорчета за багажник които струват 20лв са "неща за смяна" и искаш да купиш евтина кола без да има какво да се пипнем изобщо не гледай обявите в cars и Mobile. Имам чувството че само си чешаме езиците. Що за глупав въпрос задаваш, естествено че 1 литър дизел се равнява на 10л газ, даже и на 13л в някои случаи.п.с. Сега видях че си редактирал ще кажа само едно "човеко смешен си, излагаш се"ходи си купи някой изгнил гробарник на който пише "качваш се и караш"п.с.2 почти съм сигурен че ти изобщо нямаш идея какво е амортисьор на багажникBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
dubi95 написа:Emo91 написа:Колега аз в момента си търся нова кола и предполагам до няколко дни моето Пунто 1.1 с газова ще е за продан. Ще му търся ~ 1500лв. С 2 комплекта гуми и технически без забележки. Има леки козметични забележки от смотаняците дето си отварят вратите и удрят съседните, иначе ръжда и подобни няма. Ако имаш интерес ми драсни едно ЛС като реша да я пусна за продан да ти върна отговор, иначе и аз съм в Надежда. Колкото до въпроса, едва ли ходиш само на работа и обратно все ще ти се потрябва събота и неделя да отидеш някъде на разходка, гости и тн. Плюса на малкия двигател е ниска гражданска и малък данък.П.С. Амортисьорите на багажника са за смяна като минусFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:dubi95 написа:Emo91 написа:Колега аз в момента си търся нова кола и предполагам до няколко дни моето Пунто 1.1 с газова ще е за продан. Ще му търся ~ 1500лв. С 2 комплекта гуми и технически без забележки. Има леки козметични забележки от смотаняците дето си отварят вратите и удрят съседните, иначе ръжда и подобни няма. Ако имаш интерес ми драсни едно ЛС като реша да я пусна за продан да ти върна отговор, иначе и аз съм в Надежда. Колкото до въпроса, едва ли ходиш само на работа и обратно все ще ти се потрябва събота и неделя да отидеш някъде на разходка, гости и тн. Плюса на малкия двигател е ниска гражданска и малък данък.П.С. Амортисьорите на багажника са за смяна като минус
Коментар
-
Няма, повтарям НЯМА кола 2000г.( или която и да е година) която да е "качваш се и караш".Има доста колеги тук от форума, които имат богат опит с автомобилите, така че ги послушай.Нека да ти сметна, дори и да отидеш да си купиш "качваш се и караш" кола.~100лв. прехвърляне на колата при нотариусСмяна на собственост в КАТ( Ако е от София колата ) - 50лв. Ако не е, наново регистрация и т.н. ( точна цена не знам) Технически преглед - 40-50лв.Гражданска отговорност - 150-180лв.Смяна на масла и филтри ~ 100лв.До тук станаха 500лв.И това е, АКО няма нищо друго по нея за правене.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар