Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си да купя трошка за да ходя на работа?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз пък не мога да разбера къв е тоя зор, като 2014год. пускат метрото до летището и тая кола дето ще си я купиш ще стой като паметник, също като моята пред блока. Просто ще осъзнаеш реалната възможност да ходиш по домашни чехли на работа.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Kuku написа:
      А защо не си купиш хубав скутер за 1000лв. и си решаваш транспортните проблеми за 8 месеца в годината
      Няма да може да се монтира:bose car surround audio от Ланчиа Либра :D
      F31 BMW 320d

Коментар

Едни качествени слушалки и ще има по-качествен звук
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
          Едни качествени слушалки и ще има по-качествен звук
          А, когато сложи слушалки, дали няма да се наложи, да се вика линейка.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Еми човека такива приоритети има, к`во да направим ся
            Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Yavor написа:
              Ти по спомени си имаше една такава Корса, ама я махна
              Ами имах.Дадох я за временно ползване.На 3-тия ден я размазаха.Вече е претопена.Но икономически не е изгодно да държиш втори автомобил просто ей така. Данъци, застраховки...
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега аз в момента си търся нова кола и предполагам до няколко дни моето Пунто 1.1 с газова ще е за продан. Ще му търся ~ 1500лв. С 2 комплекта гуми и технически без забележки. Има леки козметични забележки от смотаняците дето си отварят вратите и удрят съседните, иначе ръжда и подобни няма. Ако имаш интерес ми драсни едно ЛС като реша да я пусна за продан да ти върна отговор, иначе и аз съм в Надежда. Колкото до въпроса, едва ли ходиш само на работа и обратно все ще ти се потрябва събота и неделя да отидеш някъде на разходка, гости и тн. Плюса на малкия двигател е ниска гражданска и малък данък.П.С. Амортисьорите на багажника са за смяна като минус
                BMW E46 coupe
                Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

presinka написа:
                  Какво работиш на летището и в коя част на Надежда си? Може да се комбинираш с колеги.. Познавам няколко човека от Надежда, които работят там.
                  Другия месец ще почвам охрана на терминал 1, в пряка до спирката на 84 автобус.От надежда 4 съм, ще се радвам да се комбинираме

Коментар

Emo91 написа:
                    Колега аз в момента си търся нова кола и предполагам до няколко дни моето Пунто 1.1 с газова ще е за продан. Ще му търся ~ 1500лв. С 2 комплекта гуми и технически без забележки. Има леки козметични забележки от смотаняците дето си отварят вратите и удрят съседните, иначе ръжда и подобни няма. Ако имаш интерес ми драсни едно ЛС като реша да я пусна за продан да ти върна отговор, иначе и аз съм в Надежда. Колкото до въпроса, едва ли ходиш само на работа и обратно все ще ти се потрябва събота и неделя да отидеш някъде на разходка, гости и тн. Плюса на малкия двигател е ниска гражданска и малък данък.П.С. Амортисьорите на багажника са за смяна като минус
                    В момента нямам пари , а и искам кола без неща за смяна . Твойта кола щом е 1995 повече от 800 лева не бих дал, при положение , че има за смяна Амортисьори.

Коментар

dubi95 написа:
                      А вярно ли е че 1л дизел отговаря на 10л газ?Не знам до колко е вярно, моля експерти да коментират това.Благодаря ви!
                      ??????????????????????????????????????????????

Коментар

Ако амортисьорчета за багажник които струват 20лв са "неща за смяна" и искаш да купиш евтина кола без да има какво да се пипнем изобщо не гледай обявите в cars и Mobile. Имам чувството че само си чешаме езиците. Що за глупав въпрос задаваш, естествено че 1 литър дизел се равнява на 10л газ, даже и на 13л в някои случаи.п.с. Сега видях че си редактирал ще кажа само едно "човеко смешен си, излагаш се"ходи си купи някой изгнил гробарник на който пише "качваш се и караш"п.с.2 почти съм сигурен че ти изобщо нямаш идея какво е амортисьор на багажник
                        BMW E46 coupe
                        Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

dubi95 написа:
                          Emo91 написа:
                          В момента нямам пари , а и искам кола без неща за смяна . Твойта кола щом е 1995 повече от 800 лева не бих дал, при положение , че има за смяна Амортисьори.
                          Пич трябва да си пооправиш приоритетите, колегата ти предлага ТЕХНИЧЕСКИ изправна кола с газово, с 2 комплекта гуми и едни керливи амортисьорчета за 20 лева за смяна, и ти няма да му дадеш повече от 800лв.Еми отиди си купи кола 2000г. за 1500лв. в неизвестно състояние,после ходи прави преглед, ГО, регистрация евентуално, и смяна на консумативи, сложи ги още едни 500+лв Замисли се реално малко!Ама щом питаш въпроси от типа дали 1л. дизел се равнявало на 10л. газ, просто няма смисъл какво да се коментира повече...2
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                            dubi95 написа:
                            Emo91 написа:
                            Пич трябва да си пооправиш приоритетите, колегата ти предлага ТЕХНИЧЕСКИ изправна кола с газово, с 2 комплекта гуми и едни керливи амортисьорчета за 20 лева за смяна, и ти няма да му дадеш повече от 800лв.Еми отиди си купи кола 2000г. за 1500лв. в неизвестно състояние,после ходи прави преглед, ГО, регистрация евентуално, и смяна на консумативи, сложи ги още едни 500+лв Замисли се реално малко!Ама щом питаш въпроси от типа дали 1л. дизел се равнявало на 10л. газ, просто няма смисъл какво да се коментира повече...2
                            За 1500 лева мога да взема кола 2000 година - "качвам се и карам" , а и пунто не мисля да си взимам.

Коментар

Затова ли аз четвърти ден обикаляне по цял ден не мога да намеря за 2800лв кола 2000г и то която да има най-много 200-300лв работа в нея. Намери ми една и на мен "качвам се и карам" даже за 2800 като гледам поне 2004 ще намериш.
                              BMW E46 coupe
                              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Няма, повтарям НЯМА кола 2000г.( или която и да е година) която да е "качваш се и караш".Има доста колеги тук от форума, които имат богат опит с автомобилите, така че ги послушай.Нека да ти сметна, дори и да отидеш да си купиш "качваш се и караш" кола.~100лв. прехвърляне на колата при нотариусСмяна на собственост в КАТ( Ако е от София колата ) - 50лв. Ако не е, наново регистрация и т.н. ( точна цена не знам) Технически преглед - 40-50лв.Гражданска отговорност - 150-180лв.Смяна на масла и филтри ~ 100лв.До тук станаха 500лв.И това е, АКО няма нищо друго по нея за правене.
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X