Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си да купя трошка за да ходя на работа?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разбира се , че си струва, стига да се гледа добре, да не се окаже хептен за вторични. Моята Марея, като е за 1800лв да не би да е трошка. Преди като взимах Тикото, много следях Рено 5 (последния модел),също така и първият модел Клио. Като цяло, тези колички са много здрави и прости за обслужване, имам опит от рено рапид 1.1. Та за тия парички 800-1500лв, съм абсолютно сигурен, че може да се намери здрава, градска количка, даже и с газ, която ще върши много повече работа, от транспорт до работа и обратно.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

nanobanano написа:
      Lane Staley написа:
      Не. Не си струва.Аман от трошки по улиците.
      Подари ни по едно бентли тогава.
      И аз се нареждам на опашката.Ако имах възможност и ас си бих купил кола от витрината,ама скоро няма да е.
      пунто 1,7тд

Коментар

Всичко е относително. За някой с Бентли и чисто нова Ц класа може да е трошка.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колегата сам е написал "трошка"Аз не смятам, че на пътя има място за технически неизправни автомобили.А на вас приятно ли ви е да се чудите дали колата зад вас ще успее да спре, ако ви е кеф на предната кола да не и светят стоповете или да пуши като издънен Икарус? Харесва ли ви да ви заслепяват в тъмното?
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

pyntoto написа:
            nanobanano написа:
            Lane Staley написа:
            Не. Не си струва.Аман от трошки по улиците.
            Подари ни по едно бентли тогава.
            И аз се нареждам на опашката.Ако имах възможност и ас си бих купил кола от витрината,ама скоро няма да е.
            Научете се първо да пишете и тогава Бентли!Вече ми писна от неграмотници!!!!КАК ПЪК НЕ СЕ НАУЧИХТЕ, ЧЕ "АЗ" СЕ ПИШЕ СЪС "З"!!!!! Да объркаш някоя засукана дума - и аз бъркам понякога... ама може ли да не можете най-лесното местоимение (знаеш ли какво е това) да напишете правилно?!?! 2 букви са!!!! Срамота!И "У" на латиница се чете И!!!!!!!!Пинто!

Коментар

Сбърках с правописа,неми е за първи път признавам си.
              пунто 1,7тд

Коментар

pyntoto написа:
                Е ако е в буквалния смисъл трошка,не съм съгласен и аз,има доста евтини коли които нямат стойност но са здрави и технически изправни
                Така е по-добре

Коментар

Lane Staley написа:
                  Колегата сам е написал "трошка"Аз не смятам, че на пътя има място за технически неизправни автомобили.А на вас приятно ли ви е да се чудите дали колата зад вас ще успее да спре, ако ви е кеф на предната кола да не и светят стоповете или да пуши като издънен Икарус? Харесва ли ви да ви заслепяват в тъмното?
                  А старите автобуси Икарус на градския транспорт :D , аз няма да си взимам кола като издънен Икарус.

Коментар

Lane Staley написа:
                    Под трошка, колегата предполагам има предвид не някоя лъскава кола, съответно и скъпа такава, а някоя, която да му върши работа, да не е някоя опъната и същевременно не скъпа.И аз много пъти съм се замислял да си купя трошка именно да не ми пука някой дали ще ми остави следа на паркинга, защото не може да си задържи елементарно вратата, когато слиза, или пък да не ми пука, когато мине и някой ме надере с пирон, а и да струва 1500лв, за да не я мисля ако нещо ѝ се случи, дали да я оправям или да я давам за скрап, ама през това време ще разчитам на нея, ще мога да си спирам и да не одимявам света.Просто евтино возило за предвижване, което да върши работа. Това е трошката, за която колегата говори, предполагам.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ти по спомени си имаше една такава Корса, ама я махна
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

BO написа:
                        Lane Staley написа:
                        Под трошка, колегата предполагам има предвид не някоя лъскава кола, съответно и скъпа такава, а някоя, която да му върши работа, да не е някоя опъната и същевременно не скъпа.И аз много пъти съм се замислял да си купя трошка именно да не ми пука някой дали ще ми остави следа на паркинга, защото не може да си задържи елементарно вратата, когато слиза, или пък да не ми пука, когато мине и някой ме надере с пирон, а и да струва 1500лв, за да не я мисля ако нещо ѝ се случи, дали да я оправям или да я давам за скрап, ама през това време ще разчитам на нея, ще мога да си спирам и да не одимявам света.Просто евтино возило за предвижване, което да върши работа. Това е трошката, за която колегата говори, предполагам.
                        Да, за това горовя.В една моя предишна тема ми препоръчаха fiat palio weekend.

Коментар

кола

Ако е само да ходиш на работа и имаш транспорт не е изгодноАко е и за да обикаляш Софиа и събота и неделя като си свободен става Аз Пунтото го взех за 1200лв и го карах 8 години на газ и минах над 230000 км като се прави сметка е изгодно
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                            Ако е само да ходиш на работа и имаш транспорт не е изгодноАко е и за да обикаляш Софиа и събота и неделя като си свободен става Аз Пунтото го взех за 1200лв и го карах 8 години на газ и минах над 230000 км като се прави сметка е изгодно
                            А каква кола ще ми препоръчаш само за да ходя на работа?

Коментар

Не ми е работа ,но нещо такова би трябвало да върши работа.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=529oak

Коментар

След напрегнатия ден най-ми е хубаво като си седна в колата. Като знам, че ме чака 30-40 минутни висене по кръстовищата из София, предпочитам да съм си в удобната и комфортна лимузина, отколкото в някой мъник.Но сега, като не съм в София, бих си взел дори някой мъник (Сейченто примерно), за да ходя на работа (в случай, че няма служебен автобус). А лимузината само за дълъг път.

Коментар

Working...
                                X