Разбира се , че си струва, стига да се гледа добре, да не се окаже хептен за вторични. Моята Марея, като е за 1800лв да не би да е трошка. Преди като взимах Тикото, много следях Рено 5 (последния модел),също така и първият модел Клио. Като цяло, тези колички са много здрави и прости за обслужване, имам опит от рено рапид 1.1. Та за тия парички 800-1500лв, съм абсолютно сигурен, че може да се намери здрава, градска количка, даже и с газ, която ще върши много повече работа, от транспорт до работа и обратно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Струва ли си да купя трошка за да ходя на работа?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колегата сам е написал "трошка"Аз не смятам, че на пътя има място за технически неизправни автомобили.А на вас приятно ли ви е да се чудите дали колата зад вас ще успее да спре, ако ви е кеф на предната кола да не и светят стоповете или да пуши като издънен Икарус? Харесва ли ви да ви заслепяват в тъмното?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
pyntoto написа:nanobanano написа:Lane Staley написа:Не. Не си струва.Аман от трошки по улиците.
Коментар
-
Lane Staley написа:Колегата сам е написал "трошка"Аз не смятам, че на пътя има място за технически неизправни автомобили.А на вас приятно ли ви е да се чудите дали колата зад вас ще успее да спре, ако ви е кеф на предната кола да не и светят стоповете или да пуши като издънен Икарус? Харесва ли ви да ви заслепяват в тъмното?
Коментар
-
Lane Staley написа:Колегата сам е написал "трошка"Аз не смятам, че на пътя има място за технически неизправни автомобили.А на вас приятно ли ви е да се чудите дали колата зад вас ще успее да спре, ако ви е кеф на предната кола да не и светят стоповете или да пуши като издънен Икарус? Харесва ли ви да ви заслепяват в тъмното?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Lane Staley написа:Колегата сам е написал "трошка"Аз не смятам, че на пътя има място за технически неизправни автомобили.А на вас приятно ли ви е да се чудите дали колата зад вас ще успее да спре, ако ви е кеф на предната кола да не и светят стоповете или да пуши като издънен Икарус? Харесва ли ви да ви заслепяват в тъмното?
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ако е само да ходиш на работа и имаш транспорт не е изгодноАко е и за да обикаляш Софиа и събота и неделя като си свободен става Аз Пунтото го взех за 1200лв и го карах 8 години на газ и минах над 230000 км като се прави сметка е изгодно
Коментар
-
Не ми е работа ,но нещо такова би трябвало да върши работа.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=529oak
Коментар
-
След напрегнатия ден най-ми е хубаво като си седна в колата. Като знам, че ме чака 30-40 минутни висене по кръстовищата из София, предпочитам да съм си в удобната и комфортна лимузина, отколкото в някой мъник.Но сега, като не съм в София, бих си взел дори някой мъник (Сейченто примерно), за да ходя на работа (в случай, че няма служебен автобус). А лимузината само за дълъг път.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар