След като изпратих Марейката в заслужена пенсия, след дълго двоумене реших да сменя отбора и в сряда другата седмица отивам да взема този французин:http://occasion.peugeot.bg/?page=use...Оставам с най-добри чувства към италианския отбор и хората в този форум.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на отбора - ще си купувам Пежо
Collapse
X
-
Честито колега. И на мен ми харесват тези лъвчета, но никога не съм ги карал. И аз се заглеждах точно по тези 308 - ци, но все нещо ме влече към Браво 2 след 2009 година с 1.6 мАторя, за който пък не знам абсолютно нищо, но пък предполагам има нещо общо с този на Пежо.Ти, как скъса пъпната връв ? На мен ми е толкова трудно, че чак започнах да залитам в крайности по пустото му JTD...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Казвам ти като приятел работя във Пежо Люлин , тия оказионките са като нож с 2 остриета.. 99,9% им перат салоните викат фирмата и го прави пред мен ... претапицирват воланите и ск.лостчета ги сменят със кожуха до тук г/д ок .Малко горублянски работи правят ами и друго тия цени са толкова надути ..... че ми се плаче като ги гледам ама ти си решил избора си е твой . Има и добри страни сервизна книжка и т.н...... 100% история на колата , но много често случват на мизерници ииии кофти .....Все пак успех дано не си карък . Много без аварийни километри ако живееш в близост до Люлинското Пежо може да минеш и да измислим дори някаква отстъпка да ти направят колегите ))Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
emzo написа:Я си вземи една 159ка , а с останалите пари я стегни от .. до ...Туй лъвче ....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Смяна на отбора - ще си купувам Пежо
karloson написа:След като изпратих Марейката в заслужена пенсия, след дълго двоумене реших да сменя отбора и в сряда другата седмица отивам да взема този французин:http://occasion.peugeot.bg/?page=use...Оставам с най-добри чувства към италианския отбор и хората в този форум.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Алтернативно Браво струва с 50% по-малко.За тези 5-6000 лева разлика що ремонти и застраховки и поддръжка ще имаш, не е истина.Просто да дадеш 15к+ лева за такъв клас автомобил, който дори не е в гаранция си е жив мазохизъм.Иначе лошо няма, избора си е твой, както и най-вече парите.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Хахахаха, типично по български - каквото аз бих направил, това е правилното решение...За протокола - аз също бих предпочел Алфа 159 или Пежо 407, НО това няма абсолютно никакво значение.Човекът го кефи, може да си го позволи и това е. Не виждам темата да е "моля за съвет"...Каквото и да избереш колега, но ти да си го избереш - ЧЕСТИТО и си го карай с кеф!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Хахахаха, типично по български - каквото аз бих направил, това е правилното решение...За протокола - аз също бих предпочел Алфа 159 или Пежо 407, НО това няма абсолютно никакво значение.Човекът го кефи, може да си го позволи и това е. Не виждам темата да е "моля за съвет"...Каквото и да избереш колега, но ти да си го избереш - ЧЕСТИТО и си го карай с кеф!Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар