Не всички знаят, че ожулих скъпата си количка още при първото й паркиране. Заболя ме, потърсих мнения тук и открих няколко телефона и имена на майстори. Не знам защо не звъннах на първото записано име, а на второто Киро, който беше препоръчан от G Tipo, (днес видях) човека влезе в проблема ми присърце, закарах колата в четвъртък следобяд към 16ч. и я взех в събота в 13ч., и просто не повярвах на очите си, нищо не й се е случвало, тя си беше нова-новеничка :D и как да не благодаря на всички създатели на форума и на всички, които споделят хубави или лоши впечатления, просто отношението и професионализма на този майстор затвърдиха мнението ми, че все още има Човеци между нас, на които можеш да се довериш Безаварийно каране на всички :D и усмихнати дни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тъй като искам да споделя и да благодаря за това пиша тук
Collapse
X
-
А аз ще си позволя да сложа телефона на този човек като важна тема в "сервизи - магазини". Намирането на свестен тенекеджия - бояджия си е направо търсене на игла в копа сено...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Честно казано... не ми става приятно, когато се ровя по схеми, търся телефони за да помогна на някого тук, а той дори едно френско "мерси" не казва та, камо ли благодаря! За други хора използването на димичката "благодаря" не е като да дадат 100лв. на пазара. Затова ще продължа да помагам с, каквото мога! Welcome! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Май ще трябва да почерпя,
не само G Tipo, а и модератора Vladim :D и ще го направя, обещавам, междудругото, ако не звучи като реклама, преди 4 месеца взехме едно заведение в Света Троица, не е кой знае какво, поне за сега, но има мезета (вкусни), но не е и ресторант, не се обърквайте, та мисълта ми беше, че някой ден ако решите мога да ви посрещна с удоволствие там, а защо не и повече пъти :D П.С. Има и места за паркиранеСледвай мечтите си))
Коментар
-
Re: Май ще трябва да почерпя,
violina написа:не само G Tipo, а и модератора Vladim :D и ще го направя, обещавам, междудругото, ако не звучи като реклама, преди 4 месеца взехме едно заведение в Света Троица, не е кой знае какво, поне за сега, но има мезета (вкусни), но не е и ресторант, не се обърквайте, та мисълта ми беше, че някой ден ако решите мога да ви посрещна с удоволствие там, а защо не и повече пъти :D П.С. Има и места за паркиране
Коментар
-
Я това е супер наш човек във форума да има заведение ... давай адреса да пускаме една тема за среща...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Веднага ви го давам
Адреса е Света Троица ул.Русе на ъгъла с ул. Пловдив бл.388, на гърба на блока ще видите и заведението ми, изкарвам отпред едно ухилено човече, ама може да го сменим с емблема на любимите ни коли :D , ако дойдете кажете предпочитания за мезета, освен пържени картофки, салатки и хапки(панирани), по заявка може да има сърчица по брестничански, дробчета по селски, желиран език, скара-тя е по заявка, има бира и всичко друго+страхотна доказана домашна ракийка-топката е във вас колеги :D е, не е лукс, но всички ще бъдете посрещнати с любов и разбира се ще има намаление само за вас.Следвай мечтите си))
Коментар
-
Re: Веднага ви го давам
violina написа:Адреса е Света Троица ул.Русе на ъгъла с ул. Пловдив бл.388, на гърба на блока ще видите и заведението ми, изкарвам отпред едно ухилено човече, ама може да го сменим с емблема на любимите ни коли :D , ако дойдете кажете предпочитания за мезета, освен пържени картофки, салатки и хапки(панирани), по заявка може да има сърчица по брестничански, дробчета по селски, желиран език, скара-тя е по заявка, има бира и всичко друго+страхотна доказана домашна ракийка-топката е във вас колеги :D е, не е лукс, но всички ще бъдете посрещнати с любов и разбира се ще има намаление само за вас.
Коментар
-
Re: Веднага ви го давам
doofiat написа:Ехааа :D Русе Пловдив, накрая да не пресекат в Стара Загора!Колеги, ще съберем ли колектива и да ходим там?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар