коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спомени от соца
Collapse
X
-
Свободни ли сме?Можеш ли да си пуснеш детето на дискотека и спокоен да си легнеш да спиш или спиш с едно отворено око и едно ухо, кога ще се прибере. И преди е имало така да се каже по-богати хора, но не са парадирали с пари, коли, жилища, любовници и прочие възможности. Е да, сега сме свободни да ни избутват от пътя с джипове, да пращат бодигардовете си да ни разгонят от заведенията, защото са си харесали точно тази маса в това заведение. Това не е свобода! Свобода е ако мога да го гръмна наглия, дебел, богат и тъп дебил, защото ако имам тази свобода и оня новоизлюпен богаташ го знае, няма да посмее да посегне на свободата ми, която конституцията ми дава право да защитя.Ако смятате, че свобода е да можеш да излезеш на терасата и да крещиш каквото си поискаш, да псуваш и обиждаш който си искаш и т.н., то въобще не сте на ясно какво е това свобода.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Yavor написа:Свободата, Санчо, е като салама...Всичко е много относително и плод на личните разбирания и усещания на индивида.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колеги , нека не сравняваме ония години с тия години . Темата имаше за цел да информира как и при какви условия сме живяли ние когато сме били млади .Ами ако ви кажа че до 1960 година нямаше комбайн да жъне житото ами всичко се жънеше на ръка .И после на хармана цял месец се вършееше .И за това не е виновен социализъма ами просто времената бяха такива .
Коментар
-
Бай Иване , уви така стеклите се политически обстоятелства , карат много хора да свързват социализма с научно-техническият прогрес.Когато сме на маса или пътувам с италианци , те свързват 50-те и 60-те години с техният икономически бум , който им позволява да се развият и без разни комунизми .До краят на 40-те в огромната част на Ломбардия ( Милано ) , Венето ( Венеция ), Пиемонте ( Торино ) , Тоскана ( Флоренция ), Емилия Романа ( Модена , Парма ) , тоест индустриалното сега сърце на Италия , са маали ,,полента’’ ( качамак ).Но как тъй без кьотек , манифестации , колективизации и прочие политически менструации тези хора са достигнали такова ниво на развитие , че цял свят им завижда ?!?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
-
Абе важното е да може да се балансира между труда и капитала :D :D :D http://vbox7.com/play:45b62dd234
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:В Русия бях миналият месец и то не в Москва. Работи се яко в Русия , господа !!!Масово се карат 3-4 годишни автомобили ...Идете и вижте .I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар