Почнем ли да обвиняваме младите, значи, че сме безвъзвратно остарели! Мнението ми е, че ние сме продукт на миналото и сме непригодни да оценяваме настоящето. Разликата в манталитета ни е фрапираща, като резултат от времето, в което сме живели. Истинската и тъй желана промяна ще настъпи, когато и последния живял в соца и последващите няколко години, си замине от този свят. Така ще си отиде и носталгията по сиренцето в амбалажна хартия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спомени от соца
Collapse
X
-
Аз пък не ям сирене, ама цяла година чаках коледа за истински свински пържоли и другите му деликатеси...Пържола в тиган на кюмбето - безценно!Ето една снимка на старото бабино кюмбе, която обиколи цялото фейсбук:"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Я питайте мачките кое му е хубавото на сегашното време!По онова време някой се отопляваха на ток, а други - с нафта. Бил съм ІV клас, когато с една тубичка 10 литра срещу 67 стотинки съм влачил всеки ден нафта.Колите бяха на бензин, а нафтата бе за отопление.Прикачени файловеНяма начин да няма начин!
Коментар
-
-
Имаше АГУ имашеее.Срещу 1600лв на пристанището в Бургас и после........1000км срещу 11,20лв.От препразнени битови бутилки щото пропан-бутан имаше само в Шумен,Ивайло Велико търново и София.Ех ...... И накрая 400лв данък на газоватаУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар