Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спомени от соца

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почнем ли да обвиняваме младите, значи, че сме безвъзвратно остарели! Мнението ми е, че ние сме продукт на миналото и сме непригодни да оценяваме настоящето. Разликата в манталитета ни е фрапираща, като резултат от времето, в което сме живели. Истинската и тъй желана промяна ще настъпи, когато и последния живял в соца и последващите няколко години, си замине от този свят. Така ще си отиде и носталгията по сиренцето в амбалажна хартия.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

не виждам някой да обвинява младите за нещо. иначе носталгията е по сиренцето, не по амбалажната хартия п.с. като се позамисля, амбалажната хартия също е за предпочитане пред найлона.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ключаря нещо се оплака от младежите. Що си разделил сиренето от хартията, отговора знаеш само ти.
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

поправих се - и сиренето беше сирене и опаковката - опаковка.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз пък не ям сирене, ама цяла година чаках коледа за истински свински пържоли и другите му деликатеси...Пържола в тиган на кюмбето - безценно!Ето една снимка на старото бабино кюмбе, която обиколи цялото фейсбук:
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Лошото е, че носталгията по сиренето върви в комплект с други носталгии, та все още има лозунги с "Искаме си социализма". За това сме на тоя хал, не за друго! Докато има носталгици, все ще е така.
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Дядо ми имаше такава печка на село. Каква мусака и дроб сърма готвеше, не е истина.Да е жив и здрав, 103 години навърши през юли.
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Я питайте мачките кое му е хубавото на сегашното време!По онова време някой се отопляваха на ток, а други - с нафта. Бил съм ІV клас, когато с една тубичка 10 литра срещу 67 стотинки съм влачил всеки ден нафта.Колите бяха на бензин, а нафтата бе за отопление.
                  Прикачени файлове
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

И АГУ нямаше
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                      И АГУ нямаше
                      И много други неща нямаше.
                      ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

За тия дето са модерни и имат Фейсбук-https://www.facebook.com/Peoples.Republic.memories
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Имаше АГУ имашеее.Срещу 1600лв на пристанището в Бургас и после........1000км срещу 11,20лв.От препразнени битови бутилки щото пропан-бутан имаше само в Шумен,Ивайло Велико търново и София.Ех ...... И накрая 400лв данък на газовата
                          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Какви са тия стремежи все назад да гледате, не знам.Явор е най-прав - гледайте от днес нататък.Миналото не можете да го върнете - било то хубаво или лошо.Мислете с главите си, мислете за децата си, за бъдещето си.Соц-а го оставете да почива в мир.

Коментар

Immortal написа:
                              Миналото не можете да го върнете - било то хубаво или лошо.
                              ... За съжаление.
                              Един за всички, всички за мен

Коментар

И Софийско жителство имаше...............

Коментар

Working...
                                X