Здравейте,колеги!Скоро дъщеря ми ще си идва в отпуск от чужбина,а няма да имам физическата възможност да я прибера от летището,за това въпроса ми е:с какво може най-лесно и долу-горе бързо да се придвижи до централна гара/не визирам"бакшишите"по ред причини/.Ще бъда благодарен на отзовалите се!Лека вечер!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към колегите от София
Collapse
X
-
Това е най-краткият вариант.Естествено ако се вписва в работното време на градския траанспорт.http://www.bgmaps.com/routing/print
Коментар
-
поразмисли все пак: http://www.oktaxi.net/offices.phpспоред мен така е най-лесно, бързо, удобно и на конкурентна цена, ако си с куфари.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Ако гледа внимателно на кой бакшиш се качва няма да я забършат със голяма сума....няколко пъти съм се прибирал с такси от летището и повече от 10лв не са ми вземали...и то до Овча купел и веднъж Драгалевци...просто да вземе такси точно от входа, а не някъде в страни...и да не се връзва на тези дето хоядт и викат "такси молим, такси...". Иначе до ЦГ ще и излезе има няма 7-8лв...а и линка който е сложил колегата slonikon определено може да се възползвате. Иначе с куфари и градски транспорт...после определено ще я е яд, че не е дала 10лв, а се е блъскала по автобуси метро и т.н.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
А, да бе бройте и мен.Сега виждам темата и се отзовавам.Знаете че работя и живея близо до летището, така че не ми е проблем. И често, често посрещам и изпращам роднини. Нещо като "Гара разпределителна" съм тук. Всичките ми братовчеди, братовчедки, брат ми също са в чужбина, и който накъдето пътува минава през мен. Разписанията на летището, гарата и автогарата са ми във Фейворит на браузера. Сериозно.Та, колегата да казва кога и на кой терминал. И ще се разберем кой от нас и с коя Фиатка ще свърши работа. ПП. Колега maikule, звънни ми след понеделник на телефона. 65 2236. Да се разберем, да те разведа из фирмата. Предполагам, ще ти е от полза.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Благодаря на всички,които се включиха и най-вече на тези,които предложиха превоз!Не става въпрос за пари/забележката за"бакшишите"/-просто имаше едно премеждие и за това отпадат.Все още не знам точната дата,но ще е преди Коледа.Ако стане нужда ще свиркам и после ще черпя,разбира се.Още веднъж голямо благодаря на всички и лека вечер!PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар