Аз сега научавам.Доста дълго време бях с негова снимка за свой Аватар. Бял бърз и яростен. Нека почива в мир.http://www.24chasa.bg/Article.asp?Ar...-arts-25178851
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загина Пол Уокър
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
Вчера сутринта го чух по радиото, много тъжна новина и все още ми е криво. Много е жалко толкова млад, значим и харизматичен човек да си замине толкова нелепо. Бързи и яростни, феновете, а и Холивуд загубиха много от тази нелепа смърт. Почивай в мир Пол Уокър.
Коментар
-
Не че нещо, ама ви се чудя на акъла на всички изказващи съболезнования............. да не би до вчера да сте били най-добри приятели с въпросния човек ???Всеки ден умират хора по пътищата, дори и в родната ни България, умират и деца от глад някъде по света.Да не би да не заслужават да живеят повече от един актьор?Вземете слезте на земята и мислете за собственият си живот, и на тези около вас, и стига сте се занимавали с глупости.На единия му се насълзили очите, на другия не знам какво му станало............честно казано, ако сериозно го мислите това което пишете тук, а не го правите просто за да сте интересни, според мен един психиатър би ви свършил добра работа !!!Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
ivokolev написа:Не че нещо, ама ви се чудя на акъла на всички изказващи съболезнования............. да не би до вчера да сте били най-добри приятели с въпросния човек ???Всеки ден умират хора по пътищата, дори и в родната ни България, умират и деца от глад някъде по света.Да не би да не заслужават да живеят повече от един актьор?Вземете слезте на земята и мислете за собственият си живот, и на тези около вас, и стига сте се занимавали с глупости.На единия му се насълзили очите, на другия не знам какво му станало............честно казано, ако сериозно го мислите това което пишете тук, а не го правите просто за да сте интересни, според мен един психиатър би ви свършил добра работа !!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Хейтърите са си хейтъри независимо от темата.Така е с известните хора, които са радвали милиони хора по света със своята дейност, труд, творчество и т.н. Кво да направим - този човек е постигнал повече от мен и теб и милиони са тъжни.Аз лично скърбя за всеки загубен без време живот, особено за дечица.Но това няма нищо общо и не означава, че трябва да съм хейтър.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар