Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-добрият приятел на човека?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Човек не прави секс с приятелите си. Това е аксиома. Така че, както вече отбелязах, жената не може да бъде верен отговор. И не знам защо, но конят, за когото гласувах, беше заменен с колата . Исторически погледнато конят и кучето могат да бъдат единствените верни отговори. Защо не заменихте коня примерно с мобилния телефон или с микровълновата печка, или с колелото, или с климатика, или с мишката и клавиатурата на компютъра...?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ntodorov написа:
      krasio_79bs написа:
      Кога кучето ми тури салатата и ракията на масата,кога почне да ми шета из дома и да ми прави ......мусака,може и да ми стане най-добрият приятел. Какви са тия вашите жени ,че с кучета ги приравнявате?
      Напълно те подкрепям Краси. Какви кучета, какви коли ?Че аз без жена си не мога да дишам и един ден. Пере ме, глади ме, готви ми, обгрижва ме, ходи на работа ( като мен ), грижисе за семейството ( като мен ) и, като за капак ми прави компания за ракийката, салатките и останалите му там табиети. КЪф по - добър приятел да имам ?
      Какво се подкрепяте един друг, като и двамата не описвате жената като приятел, а като домашна прислужница ???Иначе е вярно че без жена не си е работа......макар че сигурно има и хора които си задоволяват физическите потребности и с кучета Аз предпочитам жените....както си личи и от аватара ми, ако знае някой какво символизира П.С. Като цяло анкетата е шега, така че ако има жени тук, да не се обиждат
      Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Попаднах на това у фейсбук и веднага се сетих за тази тема :D p.s. За който не е гледал филма - http://zamunda.net/details.php?id=291925&hit=1 ;и/или не знае английски - "Оцелял 3 години с куче, умира след един ден с жена"
        Прикачени файлове
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ivokolev написа:
          ntodorov написа:
          krasio_79bs написа:
          Кога кучето ми тури салатата и ракията на масата,кога почне да ми шета из дома и да ми прави ......мусака,може и да ми стане най-добрият приятел. Какви са тия вашите жени ,че с кучета ги приравнявате?
          Напълно те подкрепям Краси. Какви кучета, какви коли ?Че аз без жена си не мога да дишам и един ден. Пере ме, глади ме, готви ми, обгрижва ме, ходи на работа ( като мен ), грижисе за семейството ( като мен ) и, като за капак ми прави компания за ракийката, салатките и останалите му там табиети. КЪф по - добър приятел да имам ?
          Какво се подкрепяте един друг, като и двамата не описвате жената като приятел, а като домашна прислужница ???Иначе е вярно че без жена не си е работа......макар че сигурно има и хора които си задоволяват физическите потребности и с кучета Аз предпочитам жените....както си личи и от аватара ми, ако знае някой какво символизира П.С. Като цяло анкетата е шега, така че ако има жени тук, да не се обиждат
          Аз пък мисля, че не е форумът място, където трябва да описвам и другата същност на жена си или пък разпределянето на семейните задължения у дома. Иначе - да. Моята жена ми е най-добрия приятел, доказал съм го, доказвам го, а и усещам обратната връзка...След 20 години брак смея да твърдя, че не съм се излъгал в човека, с който съм избрал да живея и да създам семейство.ПС: Правилно ли съм разбрал, че за теб жената е "нещото", което служи само на... нагона ти ???
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не, разбира се. Както вече казах, анкетата беше на шега, а и да се повеселим малко по мъжки за сметка на жените.Пък и да си запълним свободното време............та като стана дума за свободно време, ето още една моя тема :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...229452#1229452
            Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Working...
            X