Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-добрият приятел на човека?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Верният отговор в никой случай не е "жената"
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ogi28b написа:
      ivokolev написа:
      M5kov написа:
      Сложи като отговор "Колата" :}
      вярно трябваше и колата да присъства, за съжаление не можах да намеря как се редактира самата анкета
      Просто добавяш нов отговор, както са добавени останалите. Стига да не са изтекли 24 часа от публикуването на мнението.
      ами пробвах да редактирам, но не ми излиза въобще като опция да се редактира самата анкета, а само текста към темата
      Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Промених Коня на Колата, да видим как ще се промени резултата...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Компютъра и интернет ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Кучето разбира се!
            04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

кой ме събра с вас, бе мазохисти такива?! ми нали на всичко изброено трябва да му слугуваш! какъв приятел може да ти е това?! най-добрият приятел на човека е ракийката (биричката)!
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Кучето разбира се

Коментар

Кучето и колата.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

гледам колата и жената се борят за второто място
                    Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Ето как ще разберете кой ви е по добър приятел кучето или женатаВечерта се прибирате пияни "на дръво" теглите един бой на жената и кучето и ги натирвате навън за през ноща.На сутринта жена ви ще ви гледа на кръв а кучето ще дойде да ви се отърка да ви олигави и да ви покаже че пак ви е приятел
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз го знам този тест така:1. Заключете кучето и жена си в багажника на колата.2. Изчакайте 1 час.3. Отворете багажника.4. Познайте кой ще ви се зарадва.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Още един тест : Погалете чужда кучка пред кучето си и пред жена си Тогава да видим кой как ще реагира.Кучето ще дойде да погалите и него, жената ...............не знам
                          Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

Ами вземете си изхвърлете жените и си вземете кучета, и си живейте щастливо до края на живота.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Кога кучето ми тури салатата и ракията на масата,кога почне да ми шета из дома и да ми прави ......мусака,може и да ми стане най-добрият приятел. Какви са тия вашите жени ,че с кучета ги приравнявате?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Кога кучето ми тури салатата и ракията на масата,кога почне да ми шета из дома и да ми прави ......мусака,може и да ми стане най-добрият приятел. Какви са тия вашите жени ,че с кучета ги приравнявате?
                                Напълно те подкрепям Краси. Какви кучета, какви коли ?Че аз без жена си не мога да дишам и един ден. Пере ме, глади ме, готви ми, обгрижва ме, ходи на работа ( като мен ), грижисе за семейството ( като мен ) и, като за капак ми прави компания за ракийката, салатките и останалите му там табиети. КЪф по - добър приятел да имам ?
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X