Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
кой ме събра с вас, бе мазохисти такива?! ми нали на всичко изброено трябва да му слугуваш! какъв приятел може да ти е това?! най-добрият приятел на човека е ракийката (биричката)!
Ето как ще разберете кой ви е по добър приятел кучето или женатаВечерта се прибирате пияни "на дръво" теглите един бой на жената и кучето и ги натирвате навън за през ноща.На сутринта жена ви ще ви гледа на кръв а кучето ще дойде да ви се отърка да ви олигави и да ви покаже че пак ви е приятел
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Аз го знам този тест така:1. Заключете кучето и жена си в багажника на колата.2. Изчакайте 1 час.3. Отворете багажника.4. Познайте кой ще ви се зарадва.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Още един тест : Погалете чужда кучка пред кучето си и пред жена си Тогава да видим кой как ще реагира.Кучето ще дойде да погалите и него, жената ...............не знам
Кога кучето ми тури салатата и ракията на масата,кога почне да ми шета из дома и да ми прави ......мусака,може и да ми стане най-добрият приятел. Какви са тия вашите жени ,че с кучета ги приравнявате?
Кога кучето ми тури салатата и ракията на масата,кога почне да ми шета из дома и да ми прави ......мусака,може и да ми стане най-добрият приятел. Какви са тия вашите жени ,че с кучета ги приравнявате?
Напълно те подкрепям Краси. Какви кучета, какви коли ?Че аз без жена си не мога да дишам и един ден. Пере ме, глади ме, готви ми, обгрижва ме, ходи на работа ( като мен ), грижисе за семейството ( като мен ) и, като за капак ми прави компания за ракийката, салатките и останалите му там табиети. КЪф по - добър приятел да имам ?
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар