Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кучетата с любов, и къде си извеждате домашните любимци?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    В северен парк (Надежда) има маркирани места за разхождане на кучета, има и кошчета за отпадъци.Доста хора разхождат кучетата си там.А иначе преди време в Ямбол си имаше обособено, но незаградено място за срещи на кучетата.Сега, след ремонта на парка, вече си има заградена площ, където може да си пуснеш кучето и да си го гледаш, без да бягаш постоянно след него.И да, проверяват постоянно - за паспорт, за платен данък и т.н.Ето нашите любимци, които за съжаление вече са селянчета. Там ги разхождам по една алея до близкия манастир и обратно.
    Прикачени файлове

    Коментар


      #17
      Предполагам тия дни, като почивам ще намина към "Парка Гео Милев" да вида там дали има други кучета да си играят.Единственото неприятно е, че е малък още и ходи скача по хората и им се радва, затова предпочитах да има някъде загръдено пространство да го пусна, но...Ако има някой свободен Четвъртък/Петък, може да си направим "мини" форумна среща
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

      ...E90..incoming..!!

      Коментар


        #18
        За да не отварям нова тема, ще ползвам тази тук. Понеже в момента ми трябва Вет, които работи днес и мога да се свържа по телефона с него! Ситуацията ми е следната..
        Здравейте,преди 2 дни, бях дал на Арчи един чехъл да си го ръба, понеже му е любим , но около 12 вечерта почна да кашля и да прави опити за повръщане, сякаш нещо му дразни на гърлото, дори успя да повърне 2-3 пъти, но беше само храна, цяла нощ така, и аз не съм мигнал покрай него от притеснение.На следващия ден отидох при вет и тя го видя, би му инжекция, и ми даде хапчета "Ветацид" да му давам 4 дни, 2 пъти му давах такива хапчета, но кашлицата продължава? Трябва ли време за да подействат..?Значи колкото разбрах инжекцията беше против кашлицата. И не е кашлица, понеже като го галя/стискам(леко)/натискам с пръст по трахеята няма кашлица, сега забелязах, че кашля 5мин след като се събуди както и през ноща, а после като седи буден няма никаква кашлица..Кашлицата продължава вече 3ти ден, а аз немога да се свържа с Вет за да я разпитам.
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

        ...E90..incoming..!!

        Коментар

        Working...
        X