Тааа...понеже отскоро съм в София ( отново ), но този път си имам и "съквартирант" На ~3месеца и малко е, искам да попитам колегите, къде тук в София си извеждате кучетата, за да мога да го закарам да си играе с други кучета..понеже тук при нас от около месец не съм срещал друго куче, с което могат да си играят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кучетата с любов, и къде си извеждате домашните любимци?
Collapse
X
-
Их че е сладур Какв марка е, ретривър ли е?Горе в градинката срещу зала "фестивална" доста хора си извеждаха кучетата.Преди време бях на квартира там и много им се радвах.Между другото там има и една ветеринарна клиника за които мога да кажа, че са много добри.Хората са работяги - ако ти потрябват такива услуги ще ти дам координати на лични.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Според мен не давате добри указания на колегата. Защо просто не му обясните, че в столицата и големите градове(като за последните нямам много наблюдения, но предполагам) е най-лесно да срещнеш акащи кучета предимно там, където по цял ден има деца. Общо взето - озърташ се и се ослушваш - има ли детска площадка - там са кучетата. Последователността е следната: сутрин, рано(5-6 до към 7) сса кучетата - акат, пишкат и т.н. След 8 са децата. В края на деня купона е общ - децата излизат около 4 след обед, отпочинали от 2 до 4, а малко след това - изчакали са ги да се съберат повечко - майките и татковците, баби и т.н. извеждат кученцата.Целта е дечицата винаги да играят в градинка, богато осрана от кучета. При по-голям набор четириноги, е възможно да бъдат наакани и кашпи пълни с пръст за цветя, но без цветя.
Коментар
-
Принципно като информация само искам да споделя че всичките гълъби, гугутки, врабци, гарги и прочее пернати в СФ стоварват няколко пъти повече биологичен материал от колкото домните и бездомни кучета.........ся моля да не рипне някой да ми чете конско и да ми изтъква кви ли не мотиви че ала - бала, не оправдавам и не защитавам абсолютно никой......просто споменавам любопитен факт, изследване което голям европейски град е установил.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
PASSARELLA написа:Според мен не давате добри указания на колегата. Защо просто не му обясните, че в столицата и големите градове(като за последните нямам много наблюдения, но предполагам) е най-лесно да срещнеш акащи кучета предимно там, където по цял ден има деца. Общо взето - озърташ се и се ослушваш - има ли детска площадка - там са кучетата. Последователността е следната: сутрин, рано(5-6 до към 7) сса кучетата - акат, пишкат и т.н. След 8 са децата. В края на деня купона е общ - децата излизат около 4 след обед, отпочинали от 2 до 4, а малко след това - изчакали са ги да се съберат повечко - майките и татковците, баби и т.н. извеждат кученцата.Целта е дечицата винаги да играят в градинка, богато осрана от кучета. При по-голям набор четириноги, е възможно да бъдат наакани и кашпи пълни с пръст за цветя, но без цветя.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:PASSARELLA написа:Според мен не давате добри указания на колегата. Защо просто не му обясните, че в столицата и големите градове(като за последните нямам много наблюдения, но предполагам) е най-лесно да срещнеш акащи кучета предимно там, където по цял ден има деца. Общо взето - озърташ се и се ослушваш - има ли детска площадка - там са кучетата. Последователността е следната: сутрин, рано(5-6 до към 7) сса кучетата - акат, пишкат и т.н. След 8 са децата. В края на деня купона е общ - децата излизат около 4 след обед, отпочинали от 2 до 4, а малко след това - изчакали са ги да се съберат повечко - майките и татковците, баби и т.н. извеждат кученцата.Целта е дечицата винаги да играят в градинка, богато осрана от кучета. При по-голям набор четириноги, е възможно да бъдат наакани и кашпи пълни с пръст за цветя, но без цветя.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:loop написа:Иначе марката му е Лабрадор :Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
,,Градинката ’’ до зала ,,Фестивална’’ не се ли казва ,,Парк ,,Гео Милев ’’ ? .Ако е така , в горната част се намира белоруското посолство.Закарай го там да се изака , моля те .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар