Колеги, днес е много хубав ден за мен.Сдобих се с така желаната кола - Брава - JTD. Въпреки акта, който ми писаха за превишена скорост, въпреки дънките, които си прецаках, днес ми е много хубав ден.Ех, колко му е нужно на човек да се зарадва в днешно време.И отсвен да си пожелая безаварийни колометри, другото, което искам да ви пожелая и на всички вас е това да сме обединен и щастлив народ, без завист и омраза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак съм в "играта"
Collapse
X
-
Браво! Много безаварийни!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Само да се регистрира и тогава ще и направя снимчици и ще ги покажа.Искам възможно най-скоро да остава удоволствието само от карането, без да мисля сега за застраховките, как ще мина през кати или ще ме върнат. Ама нищо. Утре ще ви пиша какво съм направил.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Така! Вече от днес колата ми е под прозореца. Регистрациа, прегледи, застраховки, аларми... = 1 ден със супер много тичане. Ама вече може да си я гледам и да се радвам.Та за колата малко повече информация: Брава 1.9JTD, ELX, ербег, климатроник, абс, 4ел. стъкла, подлакътник, а бе води се със всички екстри.Като се освобода малко повече, ще направя и снимчици да я видите и вие.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар