Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой ползва ли energy smart?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Магнита поне някоя стружка може да хване ;(Тия са ми кофти колкото телефонните п.....си...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Потресаващото е, че успяват и да ги продават...
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

В интернет са се нароили всякакви сайтове за подобни глупостиhttp://www.completeoctanesaver.com/bg2/има и друг вариант http://www.completeoctanesaver.comрекламират некви глупости дето уж пъдели гризачите - borbasvreditelite.comАма си мисля щом има толкова измами явно и много хора им се връзват. Аз много обичам да им правя фалшиви поръчки, даже на това устройство за икономия на ток успях да му скъсам опаковката като дойде и изгоних куриера да им го носи обратно.Обаче се научиха и повече не искат да ми пращат ако поръчвам с моя телефон.Може и други да пробвате така.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

style34 написа:
          2.2l/100 разход Какъв баламурник трябва да си, за да се вържеш?
          Ако искате да знаете, това устройство работи! Вчера вечерта си включих 5 бр от тях към акумулатора и на сутринта резервоарът ми беше прелял!!!
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Има ли някъде, където могат да се докладват такива страници, съдържащи откровени лъжи?
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Може би КЗП?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

gamma написа:
                Има ли някъде, където могат да се докладват такива страници, съдържащи откровени лъжи?
                Проблема е, че страниците не съдържат информация за фирмата, която реално стои зад измамата. Колегата дето пише за джаджите срещу гризачите - джаджите работят. Имах преди време комбинирана такава джаджа срещу комари (в единия режим) и срещу гризачи в другия режим - зимата съм я тествал на село в сайванта точно срещу мишки - цяла зима баща ми не се е оплакал да е намерил мишка в царевицата и смеските, но една ваканция жена ми го забрави в Трявна... Сега имам от малките само за комари и от преносимите с батерийка - облак комари на Камчия се е разделял пред мен докато това е включено. Тъй, че някои неща работят, но тези енергосмарт простотии са откровена измама.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                  gamma написа:
                  Проблема е, че страниците не съдържат информация за фирмата, която реално стои зад измамата. Колегата дето пише за джаджите срещу гризачите - джаджите работят. Имах преди време комбинирана такава джаджа срещу комари (в единия режим) и срещу гризачи в другия режим - зимата съм я тествал на село в сайванта точно срещу мишки - цяла зима баща ми не се е оплакал да е намерил мишка в царевицата и смеските, но една ваканция жена ми го забрави в Трявна... Сега имам от малките само за комари и от преносимите с батерийка - облак комари на Камчия се е разделял пред мен докато това е включено. Тъй, че някои неща работят, но тези енергосмарт простотии са откровена измама.
                  Айде прочети само това изречение от всичките измишльотини и помисли дали не е измама
                  Първо, Ридекс използва микропроцесор, който е направен от Motorola - един от най-надеждните производители. Този микропроцесор използва електрическите вериги на къщата и с помощта на дигитална пулсираща технология създава среда, която е непоносима за вредителите.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                    ...Айде прочети само това изречение от всичките измишльотини и помисли дали не е измама
                    Първо, Ридекс използва микропроцесор, който е направен от Motorola - един от най-надеждните производители. Този микропроцесор използва електрическите вериги на къщата и с помощта на дигитална пулсираща технология създава среда, която е непоносима за вредителите.
                    Е, моето устройство не съм го купувал по подобна реклама и твърдя, че работеше до преди да го забравим. Че има отявлени измами - е ясно. Днес снимах устройство по темата - дори беше с още повече елементи включително цели 2 светодиода. Но единствената му функция си остава да мига Дори и то имаше "процесор" с точно подобна задача - да кара диодите да мигат.
                    Steliyan's Life!

Коментар

Преди незнам колко години, когато работех в БАН , се правеха опити съвместно с военните за използване на звук с различни честоти против комари и гризачи. До колкото си спомням опитите бяха пълен провал. Вярно, че технологиите се развиват, но си оставам скептичен по отношение на файдата от такива устройства.п.п. Нямаш си представа, колко интересно тестваха устройствата.
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        Преди незнам колко години, когато работех в БАН , се правеха опити съвместно с военните за използване на звук с различни честоти против комари и гризачи. До колкото си спомням опитите бяха пълен провал. Вярно, че технологиите се развиват, но си оставам скептичен по отношение на файдата от такива устройства.п.п. Нямаш си представа, колко интересно тестваха устройствата.
                        Аз устройствата, кърпите, кремовете и спрейовете срещу комари ги тествам единствено и само на Камчия - ако ме ухапе комар - ходя го връщам. А ако съм незащитен - първо мен ме хапят.
                        Steliyan's Life!

Коментар

Аз пък ползвам съпругата. Ако е около мен, кьорав комар не ме хапе, всичките са около нея. Ако я няма се мажа с репелент. Има един на Джонсън дето работи.
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                            Аз пък ползвам съпругата. Ако е около мен, кьорав комар не ме хапе, всичките са около нея. Ако я няма се мажа с репелент. Има един на Джонсън дето работи.
                            Проблема при мен е, че репелента на жена ми и детето съм аз - ако аз съм незащитен - всичкото твар е отгоре ми. От как ги има разните пръскала, кърпички и прочие спрях да мисля за батерии
                            Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                            X